Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Szerintem mäsodlagos, hogy meddig megy elsöre, talän fontosabb, hogy pl 1 honap mulva hol lesz, hiszen kit erdekel akkor mär, hogy közben korrigält-e vissza 1 % ot vagy sem
Ebben a papirban oriäsi a lendület, mert viz alä nyomtäk a fejet indokolatlanul sokäig, komoly forgalmakkal menetel, persze bärmikor lehet oiheno, de talän 1 honap mulva 42- 43 ezer körül, vagy felett is lehet mär, arra, hogy ebben az evben ätlepi az 50 ezret ismet szivesen fogadok
Valóban kitört.... már ~36700-óta
ALM szerinted meddig megy még így elsőre, mert szerintem most benne van, hogy lassan már már egy páran majd kiszállnak..... ? Érdekelne a véleményed a papírról rövidtávon.. ellenállások ... stb..
Előre is kössz.
Bocs, nem tehetek róla, hogy abban utazol.
50000? Inkább nem számolom ki, hogy az hányszoros P/E de szerintem olyanon még sosem forgott. Talán majd most)))
Nálam az a kitörés, amikor átlépi a trendvonalat.
Az ezüstkeretes szemüveget meg sértésnek vettem. Ezért jó a tőzsde, mert mindenki mást lát a folyamatokban. Ez csak az én véleményem. Szia.
Az árfolyam majdnem elérte a trendcsatorna tetejét, az RSI túlvettséget mutat és mindenkiből árad az optimizmus. Ez 3 ok a csökkenésre. Ha emelkedést akartok látni, nézzétek az ezüstöt, sajnos én is azt teszem, mert még nincs hozzáférésem.
Szerintem a Ricsi még nem fog kitörni a csatornából, de ez a tőzsde... Hajrá
Ettol fuggetlenul vettem, mert jo a menedzsment, es ekkora gaz szerintem nincs. Ugy tunik egyelore bevalt a szamitasom, 35660-on csiptem meg egy kisebb pakkot.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.