Kínkeserves, sokkal kevésbé átlátható, a részvény adatoknál kézzel kell hozzáadogatni a termékeket, aztán szintén ott jobb klikkre felugrik egy ablak, ott a legjobb ajánlatokra jön elő az ötös könyv amit lepakolhat magának az ember. Szerencsére lehet menteni a konfigot, ha már összekínlódja az ember ami neki kell.
Mobilapp randomehoz kepest nagyon gyatra... Es meg a 15p kesleltetett ajanlati konyvet/koteslistat se lathatom... azt meg a PF is tudja, pedig nekik nem is fizetek semmit... :D
Nna most meg, hogy beléphetek. És ha emiatt buktam volna egy baromit?? Szóval ez az Erste maradt egy trágyadomb, megbízhatatlan, veszélyes és ostoba segítőkkel tele.
Na megoldódott, EDGE alatt elindult a pro, telepítettem, első blikkre ez már talán használható is lesz, van kötéslista és látok ötös könyveket is. Tehát első körben lépjetek be a simába, fogadjátok el a MIFID-et, meg kössétek meg a szerződést, aztán kilépés és belépés a pro-ba, de szigorúan EDGE-el.
Kiléptem, és megpróbáltam belépni a PRO felületre, ez elkezd letölteni egy progit, ami már tetszene a webes fos helyett, de amikor meg akarom nyitni akkor "Nem indítható az alkalmazás, Kérje az alkalmazás gyártójának segítségét". Van ötletetek, mert ez nem túl beszédes hibajelzés.
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?