A melléklethez, nem az email olvasásához kell a jelszó. Fórumozás helyett, talán olvasd el figyelmesebben: "A mellékletek jelszóval védetten kerülnek megküldésre, melyeket a
Netboon kereskedési rendszer Személyes/Ügyféladatok menüpontban
található Elektronikus úton küldött dokumentumok megnyitásához szükséges
egyedi jelszóval tud megnyitni. Amennyiben kérdése van vagy segítségre
van szüksége, jelezze ügyfélszolgálatunk felé az info@randomcapital.hu címen vagy a +36 1 501 3300 telefonszámon." Jobb is, ha az ilyen negatív energiáidat más szolgáltatónál kamatoztatod :)
Abban az e-mailben, amiben a számlakivonatot küldték, írják, hogy hol találod az új jelszót.
Törölt felhasználó2022. 02. 14. 14:58
Most néztem vissza, mik a reakciók, mióta az erste megvette. Félelmetes.
Törölt felhasználó2022. 02. 14. 14:54
Na majd személyesen viszont azt nem teszik zsebre amit kapnak.
Törölt felhasználó2022. 02. 14. 14:54
Nézzétek már... a jelszót nem fogadja el, amivel a havonta kiküldött leveleket nézegettem eddig. Egyébként is meg szeretném szüntetni velük a kapcsolatot, mivel átmentem máshova, de elérni nem lehet ezeket.
Engem nem, Ctrl-c - Ctrl-v. Azt lenne jó tudni, ha Netboonban ezt a jelszót mondjuk évente cserélik, mert akkor a régi csatolmányokhoz tárolnom kell a jelszavakat is
Nálam nem jött SMS reggel többszöri próbálkozásra sem, mondom talán ha újraindítom a telefont akkor hátha megjön de így sem, aztán simán be lehetett jelentkezni, végül megjött 4 SMS. Gondolom átmenetileg kikapcsolták a funkciót mert valami gond volt vele, de hátha írnak majd erről holnap.
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?