Ajaj, itt neked kell készletértékelést választani, csak tdt-ben veszi külön ! van még egy eset, ha a tdt pipa aktív, akkor valóban összemossa a tdt,dt, normál cuccot...
Ti nálatok nem fordult elő, hogy DT-nél, DT eladás/menüpont alatt történő eladásnál FIFO elv alapján a normál részvényeimet adta el ugyanabból a papírból.
Kicsit idegesítő és ha már mindenhol külön van vezetve a DT rv-k száma, akkor nem értem itt az eladásnál miért folyik össze?
Ha nektek is volt ilyen akkor írjatok és szólok az RC-nek, hogy javítsák!
igen, pl én. tegnap zaroban vettem az mtelt, ma zaroban eladtam. tlonggal csinaltam.
Zarasnal nincs juti (csak a 99ftos kotesi dij), igy kb 0.3 oldalankent.
ja es nyitottam zaroban richter tshortot.
Nemreg ota lehet TBSZen is tshort/tlongot nyitni, igy megtudom vegre tenni, hogy beallok a konyvbe a sima szamlamon 305re mtel tlong nyitassal, es a tbsz szamlamon meg 318ra mtel tshort nyitassal. ez egy savos mozgasnal egesz jo dolog. ami nekem mar elege hianyzott
Törölt felhasználó2014. 01. 09. 09:36
Tlongra vásároltam, kíváncsiságból, hogy most milyenek a kondíciók.
Hát rablás!
Kondiciós listában napon túli jutalékhoz oda van írva, 0,4%, de nem annyi, tőlem levontak 0,6%-ot.
Van valaki, aki még tlongozni szokott!
Örülök, hogy marad a Rafi,- már kezdtem ideges lenni, hogy a kajmán tesó bankban lesz a nyeszszámlám vezetve.
Így hogy marad a Rafi, ez számomra öröm hír!
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?