Soundhound, Mikor ment utoljára a Windows 7-en ? Ha már régebb óta nem megy, akkor nézd azokat hozzászólásokat (11080 és korábbiak), amikre most válaszolok Itt volt pár dolog, amivel régebben meg lehetett oldani, hogy a Randi fusson Windows 7-en is. .
Üdv! Valaki tudna segíteni? A randi nem akar elindulni. Azt írja ki hogy a kiszolgáló tanúsítványa hibás. A demó se indul el. Korábban ezen a gépen működött. Win7 sp1. Újratelepítés nem segít.
Sziasztok! Ért valaki a részvény transzferálás témához? A kérdés az, hogy lehet-e transzferálni részvényt házastársak között, ha a papírok 1. normál tőkeszámlán 2. NYESZ számlán 3. TBSZ számlán vannak? Ha igen, mi a módja? Nagyon fontos, köszi előre is!
Instrumentum keresőben Nasdaq shortra csak 3x-os papírt találtam: WT 3x Nasdaq Short. Ennek valami iszonyat költsége lehet, 1 évvel korábban Nasdaq kb. ugyanott mint most, et meg ha jól látom 35% bukóban. Nem kérte valaki / nincs érdeklődés valami költséghatékonyabb, vagy "sima" 1x Nasdaq shortra?
Ma sikerült felhívnom őket, de sokra nem mentem velük. Azt mondta hölgy nincsenek az irodában, írjak inkább emailt. Az e-mailre persze nem válaszolnak.
Törölt felhasználó2022. 02. 17. 15:48
Valakinek sikerült már bármilyen formában kapcsolatba lépnie az ügyfélszolgálattal?
A RC app naponta beakad nálam a frissítésbe, nem tud konnektálni és leáll, több percig is tart ez. IOS 15.3.1-en. Más is tapasztal ilyent? (egyetlen app-nál nem láttam még ilyen jelenséget)
Már szerződésben is rögzítik, hogy a deviza konverzió csak piaci ajánlattal történhet. Szóval a limit áras lehetőség a jövőben innentől kizárva: "Elfogadom, hogy devizakonverziós megbízás csak piaci ajánlattal adható." Illetve bekerül az Erste is a végrehajtási partnerek közé, és az Erste összevonhatja több ügyfél ajánlatait, amit együttesen teljesíthet, ami akár hátrányos is lehet: "A jelen dokumentum aláírójaként elfogadom, hogy a Random Capital Zrt. külföldi értékpapír – kereskedelmi szolgáltatásában a külföldi tőkepiaci instrumentumokra vonatkozó megbízásokat az Erste Group Bank AG illetőleg az Interactive Brokers végrehajtási partnerrel teljesíti. Elfogadom és tudomásul veszem, hogy a Társaság és az Erste Group Bank AG között fennálló szerződéses jogviszony értelmében az Erste Group Bank AG a Társaság megbízásait (ennek alapján a Társaság ügyfeleinek megbízásait) egyéb ügyfelek megbízásaival együttesen is teljesítheti. Az ilyen összevonások egyes alkalmakkor előnyösek a Társaság (ennek alapján a Társaság ügyfelei) számára, más esetekben viszont hátrányosak lehetnek. Az Erste Group Bank AG végrehajtási politikája szerint az Erste Group Bank AG a megbízásokat összevontan akkor teljesíti, amennyiben az összevonás valószínűsíthetően nem jár hátránnyal az érintettekre nézve."
Hello, gondolom ma mindenki kapott értesítést a megváltozott nyilatkozatokról, melyet el kellene fogadni.ebben van egy ilyen mondat: "Tudomásul veszem, hogy a Társaság időben és/vagy mennyiségben korlátozhatja a
devizakonverziót." mivel nem tért ki a konverzió irányára, sem a korlátozás hosszára, ez akár azt is jelentheti, hogy amikor eladod a külföldi részvényedet, akkor az ezért kapott devizát nem fogod tudni forintra visszaváltani, ergó kivenni sem tudod. jeleztem nekik telefonon, megkértek, hogy küldjem el írásban is az igényemet a szövegezés pontosítására vonatkozóan. csak azért mondom, hogy mindenki olvassa át a szöveget alaposan és ne automatikusan fogadja el, mert jelen formában ha elfogadod akkor gyakorlatilag önként elfogadod, hogy bármeddig ülhetnek a pénzeden.
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?