járt már vki úgy, hogy annak ellenére, hogy korábban elfogadta az USA pre- és aftermarketre vonatkozó szerződést, mostanában mégsem teljesülnek a betett ajánlatok? (akkor sem ha az ajánlat NAPI és LIMIT)
> "Utalni bárhonnan lehet" Pénzt beutalni az RC-be csak a szerződéskor (vagy utána) megadott számláról szabad, ami egy a pénzmosás elleni dolog. (Ha így értetted, akkor bocs, nekem zavaros amit írtál.)
Bocsi,a bilentyűzet beragadt.Utalni bárhonnan lehet,Vissza a RC,csak a szerződéskor igazolt saját számládra teljesít.Nekem nix ugri-bugri,mert kvázi bankként szerepel a tőzsdei atrakcióóóóóóóóóóóóóóóó!Itt csak habos tortára gyüjtögetek.
Francba! Pedig néztem még az elején, de aztán csak az értékpapír vételnél maradt meg, a 6,5EUR. Látom az USD váltásnál is ez van. Azt jól látom, hogy bankkártyás utalás nincs ide, csak banki átutalás?
Randit nem használom. Netboonban a kereskedésnél "BET" a tőzsde, és ott lesz a listában. Az árfolyamoknál pedig "Budapesti Értéktőzsde - Prompt" a piac, azon belül pedig a "BÉTa Piac"-ra kell kattintani. Ehhez nem kell devizakonverzió, csak ha nem forintban van pénzed benn. Ilyenkor a limit lenne az optimális, de valószínűleg csak piacit enged a rendszer.
Nem találom se a Netboon-on, se a Randin ezt az SXR8-at. iSh Core SP is csak a Mobilon látszik. Milyen néven fut és melyik tőzsdén? Nem lehet instrumentumra keresni? A RC oldalán látszik (ETF és BÉTa, ISIN: IE00B5BMR087). A deviza konverziónál limit vagy piaci kell?
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?