Volt már rá példa, hogy egy újonnan induló (talán AV) esetében nem voltak készen és csak 1 nappal később lehetett kereskedni a felületükön. Hagytam is ott őket. Rövid, pár hónap, próba alatt annyi hibát produkáltak, hogy elképzelni nem tudom, hogyan lehetnek akkora bikák a piacon?!
Valaki tudja véletlenül, hogy a Randomnál elérhető-e olyan termék, amivel DAX esésre lehet játszani? DES2, vagy hasonló érdekelne.
Törölt felhasználó2021. 09. 10. 11:39
Hello, gondolkodom, hogy számlát nyitok a randomnál is. Nem értem azonban a kiutalást. Azt irják, hogy csak akkor lehet kiutalni pénzt, ha a bank visszaigazolta a számlát. Ez mennyi időt vesz igénybe? Mi van, ha nem igazolják vissza? A másik amit nem értek, az ügyfélátvilágitás. Úgy látom két tanuval kell aláiratni a dokumentumot feltöltés előtt. (Elektronikusan nyitnám a számlát) Igaz ez? Amúgy megbizható a random? Más szolgáltatók drágábbak.
Ha jól látom ezen az oldal alapján, akkor ez egy Pink Sheet részvény: https://randomcapital.hu/ik A Pink Sheet részvényekkel való kereskedésre van 1 külön szerződés a Netboon-ban. Azt elfogadtad ? Ha nem fogadtad el, és régebben még Normál részvény volt, akkor azért tudtál korábban kereskedni vele. (Nekem nincs elfogadva ez a szerződésem, és ugyanezt a hibaüzenetet kapom ha megpróbálok egy ajánlatot beküldeni.) Ha el van fogadva a szerződésed, és úgy sem megy, akkor meg szerintem szólj az RC-nek a problémáról.
Tud esetleg valaki segíteni, miért nem tudok Planet 13-t venni? Régebben vettem már, de most ezt az üzenetet kapom: Hibaüzenet: A megadott értékpapír használatához nincs jogosultsága. Hibakód: -40
Tudjátok, miért nem tudok limitáras megbízást adni, hogy Usd-t váltsak? ezt az üzenetet kaptam: Hibás paraméterezés (Devizakonverziós megbízás csak piaci ajánlat lehet.) MI változott?
Többek szerint a deviza konverzió működik az IBCE-nél, de csak 1 irányba - a base irányába. De azt simán meg lehet változtatni, vagy akár létre lehet hozni egy kapcsolt számlát másik devizával... Egyelőre...
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?