Az egész felépített, összerakott Randim elszállt. Ha másnál is felmerül a hiba szóljon légyszi. Hogy lehet, hogy haveromnál pár faluval odébb Pesttől ugyanez van?
Remélem Erstének lesz erre valami zöldebb megoldása, nem értem miért nem lehet ezt valamelyik felületen akár külön sms-el aláírni. Mitől más ez, mint egy rv bizományosi szerződés?
Utána ennél is olyan prehisztorikus módszerrel megy a papírozás (nyomtasd ki, írd alá és szkenneld be)? Én ezért szoktam itt le a bef.jegyek adás-vételéről, mert fél napig tartott ameddig nyomtatót találtam valahol
MÁP PLUSZ A már július eleje óta elérhető lakossági állampapírok közül a legnépszerűbb, a MÁP plusz (közismertebb nevén szuperállampapír ) jegyezhető lesz online formában is.
A MÁP plusz a Netboon kereskedési felületünkön jegyezhető, minden héten pénteken 14:00 órái
A legkisebb jegyezhető ill. visszaváltható mennyiség 100.000 Ft minden lakossági állampapír esetében, online és offline ügylet esetében is
Visszaváltás esetén a 14:00 óráig beérkezett visszaváltási megbízások ellenértékét még aznap jóváírjuk az ügyfélszámlákon
Ezt találtam a hozzászólások között. A MÁP+ hogy lehet netboonban visszaváltani? A jegyzést tudom, csak a visszaváltást nem, pedig írja az online ügyletet. Vagy csak telefonon lehet? Köszönöm aki segít.
Nem. El kell adnod, és egy idén (2021) nyitott TBSZ-re átvezetve a forintot újra meg kell venned a részvényt. Korábban indított (2021 előtt) TBSZ-ekre meg egyáltalán nem lehet befizetni.
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?