rakd be az új Set-et és automatikusan eltűnik a 100-as ha esetleg nincs helyed, akkor törölj ki valamit ideiglenesen, és miután elzűnt a 100-as rakd vissza amit előőte kitörtöltél remélem érthető volt :)
netboon nem használom de ez a kérdés már többször felmerült itt és mindig volt rá válasz , ha most nem írja be senki kénytelen leszel visszalapozni és szerintem megtalálod hogyan kell
Segítsetek légy szíves mert hülyét kapok. Netboon-ban a villámkötés alatt fel vannak a listámra téve a papírok amiket figyelek. Köztük van a SET Group_100 nevű is amit az istennek nem tudok levenni onnan, hiába nézegetem a Lista szerkeszése pontot nem találom hol kell. Hol tudom törölni?
Köszi a választ! :) Idáig én is eljutottam, csak nem egyértelmű Értékpapírnál EURHUF jelenik meg, az én szemléletemben, ez azt jelenti, hogy eurót adok és forintot veszek, de én eurót akarok venni és nem forintot :)
"Végül a tanulás. 2020 elején indul az OGA (online gazdasági akadémia). Teljesen ingyenesen, minden a randomhoz és a tőkepiaci oktatáshoz kapcsolódó témával, értékes nyereményekkel, oklevéllel (bővebben: év végéig). " Na ez jo lesz :)
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?