Nagyon szep arca van kulonben. Talan szepsegversenyt is nyert. Sajnos tenyleg meghizott. A gep mellett ules sok embert felhizlal a mozgasszegeny eletmoddal. Sokan szeretik az ilyen korte alakokat kulonben, van mit fogni rajtuk. En maradok 90-60-90es alaku noknel. Szerencsere a nejem is ilyen :) Admiral MT4en indikatoroknal kivalasztod a volume indikatort es adja a forgalmat. Egyebkent vannak meg forgalomalapu indikatorok: AD, OBV, PVO, CMF.
Köszi szépen, sikerült. A Randi sokkal jobb mint a metatrader, ott buherátornak kell lenni, ráadásul még forgalmi adatok sincsenek, hiszen az árfolyam chart nem feltétlenül elég, a forgalom is fontos, vagy ott vannak forgalmi adatok részvényekkel kapcsolatban? Az admiralos Kata az igazi házi buherátor, tésasszonyunk olyan jó húsban van már. Van is a dal, igazi házigenerátor, a Kata jó házias főzőbuherátor.
Indikatorok kozott Moving Avarage. Utana kurzor ra a bejott 9napos mogora, jobb klikk, ott formaz, majd ott atirni 200naposra. Utana lehet stiluson szint valasztani, vonal vastagsagot es oke
Sajnos nekem is volt bent hati long eladasim akkor, amit fentebb vittem volna, mert 39680on volt az ajanlatom, bux meg mar 39790nel jart, de semmit nem tudtam tenni. Random azt mondta BETes hiba, de ennek ellenere csak elvittek a longjaimat, szepen elcsipegette vki, amig Randomosok semmit nem tudtak tenni kb 10-15percig. Ritkan, de van ilyen sajnos
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?