Ezeket meg tudom valaszolni. Konzum milyen szerepvallalas? Mi tortent konzummal? Pontosabb kerdest kernek hozza. A valaszom hiteles tud maradni. A tozsde mindig valtozik. Szent gral nincs! Jovot senki sem tudja. Enefi azert, mert fundasan erteket lat benne, szerinte a benne levo targyi eszkozok, apportok megfelelelo cashtermelok lesznek, lesz bevetel beloluk, novekedes, es nem egy kamu sztori lesz, mint par kamu pletykara szalado papir. Nordban mi van?! Gacsi fele ceget hagyjuk szerintem olyan szolgaltatassal, amire semmi szukseg nincs. Mobilnet vilagaban mki ingyen telefonal Skype, facen, messengeren, vyberen, wechaten. Ebben milyen novekedesi story lehet Virag urnak?! Igen, a Random tozsdere kivan jonni, varhatoan egy even belul, Xtend kategoriaba. :))) Hozzateszem ezt most en mondom, nem O, de kb ugyanezt tudna mondani :)
Sajnos nem tudtam elmenni, pedig nagyon szerettem volna ott lenni. Lett volna pár kérdésem Virág Úr felé. Pl.: A konzumos szerepvállalása után (látva mi történt a konzummal) mennyire tartja magát "hitelesnek" a kisbefektetők előtt?? Miért pont az ENEFI, miért nem mondjuk olcsóbb pl. a NORD lett a kiválasztott?? A Random mint bróker cég ettől függetlenül is tőzsdére lép? Mikor, milyen formában??,
Eltértél a problémától. Nem a mai részvényárról volt szó, hanem arról, hogy hogyan szállt ki scs nemrégen 400.000 db részvényét a kisbefektetőkre öntve és kinek a segítségével...
első vásárlója voltam RFV 600.000 részvényére( osztott ) , sok - sok egyedüli magánrészvényesként voltam a közgyűléseken , sőt külön hidegtál készült nekem. Később Korányi ( persze csak levezető volt)féle kgy már - már előre levajazott , elhuzodó beszélgetések alkalmából már nem voltam híthű. kötvényesként vesztettem nagyot, viszont 366 tól 10000 párszor megjártam a mennyet viszont 96 keményen is becsapattam a lecsóba csütörtöki fejtágító , hát - hát - hát............láttam már jobban összeszedett promóciót Meg zavar E-Starból kilapátolt pénzből megépített Eplény ismét visszakerül cserébe arra a telekre amelyre vagy megépül vagy nem épül meg a xxxxx építmény.
Azert en emlekszem meg RFVs idokre mekkora orom volt a Hypeban. Akkor meg stokin irtunk, Matgab volt a nagy RFV jatekos. Utana jott E-star, meg a zuhe 80ra. 500 alatt kezdtem spekizni. Sokszor fordult nalam. 200alatt mikor rallyzott 530ig limites napokkal azt ott dobtam, 80nal en voltam a legalso vevo, macika nyami szoveget nyomta ott, hogy veszem.. azok kirepultek 200felett utana par hetre. 2012es kzgys budan, ahova sajto sem johetett be, szep kornyezetben volt. Koranyi kzgys az uj helyen, ahol Koranyi vezette le kozgyulest es Pizzat rendelt a csapatnak az elhuzodo kzgys miatt. Voltak sztorik, amikben benne voltam. Ellenben mikor Equilor hivott 2010korul, hogy tuti kihsgyhatatlan kotvenyuk van, amit ram soznanak, kerdeztem garancia mi van a visszafizetesre? Azt mondta semmi. Mondtam koszonom nem kerem. Hat ezekben jobb voltam, mint a tobbi, na meg amikor a csokkeno haromszoget beraktam 10.000felett a csapatnak a zuheval. Azt sem hittek el. Alj es teton sem hisznek nekem sosem
Engem nem zavar, csak utána szent ember volt a csabesz, aki mindössze "kihasználta a kínálkozó lehetőséget", hiszen "akkor kell adni, amikor van forgalom". Tőlem ügyeskedjenek, csak utána ne kelljen már szobrot állítani nekik.
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?