A határokon átnyúló szolgáltatást kínáló cégekre tehát nem vonatkozott a jogszabály, vagyis ők mentesültek a különadó fizetés alól. Az elmúlt években többször előfordult, hogy a havi BÉT-forgalmi rangsorban a cseh Wood állt az élen, amire a hazai brókercégek vezetői rendszeresen elmondták, nem igazságos versenyben vezet a cseh cég, ők ugyanis nem fizetnek különadót, szemben a hazai szolgáltatókkal. A helyzet tovább romolhatott volna a hazai befektetési szolgáltatók kárára, ugyanis a múlt héten jelentette be a Patria Finance, hogy a közép-kelet-európai terjeszkedése részeként a cseh tőkepiac vezető befektetési szolgáltatója a magyar piachoz is hozzáférést ad magán- és professzionális intézményi befektető ügyfeleinek. A Patria Finance vezérigazgatója azt is kiemelte, hogy a társaság célja, hogy a magyar piac egyik legfontosabb és legelismertebb szereplőjévé váljon. Ehhez piaci pletykák alapján a KBC Secutities ügyfélállományának akvirálásán keresztül vezethet az út.
"Eltörölték a brókercégek különadóját2018. 09. 05. 06:02 Jövő január elsejétől a befektetési szolgáltatók mentesülnek a különadó megfizetése alól. Ez az adónem nagy terhet rótt a brókercégekre, és versenyhátrányt okozott a külföldiekkel szemben" Virag urnak jo hir. Ezsltal nekunk is.
Az a hibaüzenet a 'charting' miatt van, amire a következőket javasolták nekem: Internet Explorer gyorsítótár ürítés, illetve Internet Explorer frissítés. Vagy csak simán kapcsold ki a charting-t, ha egyébként úgysem használod. Valamint ígérték, hogy lesz újabb Randi valamikor mostanában, amiben ezt a problémát orvosolják...
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?