ha ennyire sokat kihagy a randi inkább várj még egy kicsit a kbc-s lelépéssel:)) tény,hogy elcseszték a petit,de úgy hozzá szoktam viszont lassan,de biztosan haladok a random felé.
nem hagytam ott a KBC-t még vacilálok :) de a PETI egy rakás szar lett ezzel a webes átirányítással, gyakorlatilag trédelésre felejtős , bizzunk a Feriben, hogy megoldja a gondokat és mire a 10 éves ünnepi szülinapi konfi eljön rendben lesz , mert ott csoportosan szerintem simán ellátjuk a baját :)))
látom mindenki otthagyta a kbc-t,hogy szar a peti meg minden,átjöttetek azt most itt van minden reggel gond oda át meg semmi,most akkor átjöjjek vagy ne? természetesen csak szórakozom:))
Én a randit nézem, annyi a bajom, hogy a Mol-nak és az Otp-nek alacsony árfolyamot mutat. Nem lehetne meghekkelni, hogy legalább 3500-at ill 12000-ret mutasson? :)
Ma reggel a szokásos 2-3 helyett 6x kellett újra indítanom belépés
után ezt a hulladék trágyadomb RANDI-t, mert feszt hibaablakokat dobál
fel, nem tölt be, széthullik atomjaira!!!! Az előbb a mentett
chartoknál Egon chartjait láttam az enyémek helyett, azokat töltötte be a
rendszer, ha meg akartam nyitni a saját elmentett variánsaimat,
természetesen 5 másodpercenként feldobált hibaüzenet ablakok
társaságában, mely szerint nem tud betölteni valami elemet.Ferenc
úr, lenne szíves végre egy programozáshoz értő informatikai szakember
végre foglalkozni ezzel a Randi kupaccal? Katasztrófa bughalom az egész
"program"!!!
Se randi, se netboon. Mostanában egyre többször van ez sajnos. Közben ahogy látom nekik adócsökkentés, nekünk meg díjemelés. Valahogy a duplázás nem követi az inflációt. Vagy amúgy is arra számítanak, hogy kivenni nem kell mostanában pénzt?
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?