Mondjuk ez a bünti gyakorlatilag jelképes, biztos hogy olyat nem csináltak mint a q-nál vagy a bc-nél. Inkább csak ügyviteli szabálytalanságok voltak, amit le lehet szűrni a közleményből.
ja és még akkor 6 mft volt a beva határ, most 30 mft ami szép gesztus, de csak 1mft-ig kártalanítanak 100%-ban a felett csak 90%. Felemelhették volna az 1 mft-os határt vagy 10 mft-ig ha már a 6 mft-ot kitolták 30 mft-ra
Nem a beva biztonságról van szó, hanem hogy odáig eljusson a dolog egy felfüggesztés után hogy kártalanítsanak. Nem 2-3 hónap. Nekem másfél év ment rá, pedig csak magyar blue chipem és számlapénzem volt. Van olyan BC-es ügyfél akit még egy fityinget sem kapott, mert külföldi letét kezelőnél volt cucca a bc csak közvetített, de mivel a bc-vel perben áll a külföldi cég nem adják ki az ügyfélvagyont. stb
Kétségkívül kínos eset... de feltételezem, hogy Feriék okultak belőle és leprogramozzák a jogosultsági vetületet... aki érzékenyebb erre az szépen felmondja a számlát és "biztonságosabb" vizekre evez... szándékos visszaélés esetén nincs olyan olyan rendszer, amit ne nézhetnének meg... itt közel sem erről volt szó...
már a holnapi hírlevélben lesz magyarázat szerintem egyébként csekély bírság ez , mondhatni eltörpül a dolog a quaestor buda-cash brókermária kégli jucikhoz képest :))) engem ferkó lebegtetése jobban érdekel a jövőt illetően , amire utalgatott párszor a hírlevélben már amíg arról nincs konkrét infó én ide több pénzt nem tolok a KBC ből, pedig azokkal is tele a tököm
Erre még is milyen magyarázatot lehet adni? "Mindenki látott minden infót az ügyfelek számláiról és értékpapír tranzakcióiról, ezáltal jogosulatlan előnyre tettünk szert a saját kereskedésünkhöz, befolyásoltuk a piacot esetlegesen...bocsi." Esetleg 3 havi ingyen real-time és el van intézve? :O Inkább ne legyen ingyenes real, de legyenek tisztességesek, csak sajnos ez a hajó már messze jár.
szerinted a többi jobb. Még jó hogy az ügyfélvagyonra nem találtak kivetni valót, mert akkor felfüggesztés és isten tudja hogy mi jönne utána. Bassza meg elég volt a BudaCash ügy, ha ezek is meglopnak a belüket csavarom a nyakuk köré.
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?