Ezúton kérünk mindenkitől elnézést, a pénteki egy órás kimaradás a "DNS" áthelyezésünk szolgáltató oldali szervezetlen és rossz időpontban történő áthelyezése miatt történt.
Nem gond. Olyan sokat és gyorsan azért én nem kötök, én kicsi vagyok de ha kötnék akkor sem lenne gond. A felület maximálisan felhasználóbarát. Az előre eltervezett dolgokat előre be lehet állítani, nem beszélve a villámkötés funkcióról. Ha a jelenlegi szolgáltatóval nem vagy elégedett vagy váltáson gondolkozol én csak ajánlani tudom . a számlanyitás díjtalan, befizetni sem kell semmit és maximálisan rugalmas. ha megvan a számlád már láthatod is a felületet és ismerkedhetsz vele anélkül akár, hogy bármit befizetnél. Az új belépőket általában akciókkal várják pld.:díjtalan 10-es könyv...érdemes felhívnod az ügyfél szolgálatukat és készségesen válaszolni fognak kérdéseidre.én online nyitottam meg a számlát náluk. http://www.randomcapital.hu
Virag urnak ki kellene terjeszteni az akciot! Mar ma 3an jelentkeznek haromnal tobb szamlaval. Szerintem Virag ur nyitott ilyen akciora, de majd O eldonti.
alapból a rendszer a FIFO-t ajánlja fel. egy kis legördülő ablakban ezt te változtathatod meg LIFO, LOFO vagy HIFO-ra. a tranzakció előtt a számodra leghasznosabbat neked kell beállítanod. Ez ha nem a FIFO-t szeretnéd akkor 2 kattintást vesz igénybe. Minden eladás előtt jól meg kell nézni ott áll-e ahlol kell mert ugye nem mind1.
Igen :) Idemásolom a februári, ebben a témában írt hozzászólásom: Egyszerűség kedvéért tegnap megkérdeztem a tőzsdét. Meg is jött a választ, Bozóky András Kereskedési rendszer szakértőtől. "Az említett megbízástípusok a Xetra T7-el kerülnek bevezetésre, ami várhatóan 2019 első félévében fog megvalósulni."
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?