Az eljárásrendi magyarázat oké EURUSD esetén. A mi kis piacunkon tudtommal csak a random kínál tlongot, így pontosan tudja, hogy már mennyien vannak poziban 5-szörös szórzóval. Szerimtem ezt az infot fel is használja fingatásra. Múltkor csak a kereskedési rendszer közölte, hogy nem nyithatok ekkora pozit, amúgy semmi info nem volt erről. Ma a letéttel leptek meg, ezért kérdeztem, hogy holnap 50 vagy 100% lesz-e a fedezet.És amúgy már ne sajnáljuk szegény brókereket, ők bevállalták a politikailag rizikós cégeket, mert az 5-szörös forgalom miatt 5-szörösnél is több jutalékot zsebeltek hònapkig. Most meg sajnáljuk őket, hogy milyen nagy rizikót vállalnak.
Egyébként változatlan részvényár mellett aki 1 millából nyitott 5 miĺla tlongot pár napja, annak 1 milla helyett 1, 66 millával kell jótálnia a pozijáért. Én azt mondom, hogy bàtor az ilyen tréder, de azért bátor, mert a bátor bróker bátorítja. Ja hogy csak addig meg úgy ahogy virág elvtársnak tetszik.
Hajrá virág elvtárs!!!
Egyébként változatlan részvényár mellett aki 1 millából nyitott 5 miĺla tlongot pár napja, annak 1 milla helyett 1, 66 millával kell jótálnia a pozijáért. Én azt mondom, hogy bàtor az ilyen tréder, de azért bátor, mert a bátor bróker bátorítja. Ja hogy csak addig meg úgy ahogy virág elvtársnak tetszik.
Hajrá virág elvtárs!!!
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?