Vezérigazgató úr, az ajánlat minél gyorsabb visszavonása azért fontos, mert az ajánlati könyv csak a felszín, valójában figyelemelterelésre kiváló, ezért szeretnénk mi Random ügyfelek is alkalmazni.
Ha már a nép ilyen nagy %-a tőzsdézik, akkor össze kéne fogni őket és online aláírást gyűjteni h csökkentsék a Beva díjakat. Az MNB célja elvégre h a BÉT még inkább fellendüljön, szóval csökkentsék a Beva tagsági díjakat, ehhez fogjanak össze a BÉT szekciótagok. Fogjon össze az összes Beva tag és intézkedjen, nehogy nőjenek a költségek, a Quaestor vagyonból fizessék vissza a hitelt, az hova tűnt, jó áron kellett volna eladni és abból fizetni a károsultakat, tanulják meg h rossz döntés miatt a pénzüket kicsit később kapják meg, nyilván jár minden károsultnak, de a vagyont jó áron kell eladni, hisz kiváló ingatlanok és reáliák. A lényeg h csökkenjen a Beva tagdíj. A kbc topic-ban most ezt a témát fejtegetik.
Szerintem meg jobban is eldughatták volna, mert ott alul túl könnyű megtalálni, főleg ha valakinek ráfér a képernyőjére az egész oldal. :) Amúgy én azt nem használom, mert ablakokat dob fel, amit nem szeretek. Inkább megnyitom másik fülön, oda gyorsan átléphetek betöltési meg ablakfelugrási idő nélkül.
A honlapon számos info van, mindenképp vedd fel velük a kapcsolatot, jómagam még sosem transzferáltam brókercégek között, mindenre a honlapjukon és a neten keress rá, ne szubjektív véleményekre alapozz, ez egy fix eljárás, itt nem egy részvény jövőképét kell beárazni, ez egy szabályok szerint működő eljárás, itt nem kell vminek a jövőjét kitalálni, mindenképp ahhoz fordulj aki szakértő ennek folyamatában.
Sziasztok!Jelenleg nem a Randomnál vagyok de szeretnék átjönni. Mi a folyamata?Számlanyitás RC-nél a jelenleginél jelezni a tranferálási igényt és intézik?Mennyi az átfutási ideje? Köszönöm!
Tisztelt Elnök úr! Az OTT-One mintájára kérjük a NordTelekommal is biztosítson TDT lehetőséget legalább 5-szörös tőkeáttétellel, az OTT-nél jó lenne ha választható lenne a tőkeáttétel.
mai RC hírlevéből idézet : "Ráadásul a 2018. év nagy évforduló, mert jövőre leszünk 10. évesek. Ezt
pedig meg kell ünnepelni! Első lépésként megkezdődik a három hónapos BÉT
valós idejű, 20 ársávos adat ajándék osztása, tehát, aki majd a
hétvégén meghirdetett játékban részt vesz, ingyen három hónapra
(január-március) 20 ársávos BÉT adatot kap! A játék csak itt lesz
meghirdetve és csak azoknak az Olvasóknak, akik fel vannak iratkozva
erre a reggeli hírlevélre." :))
Azért írtam a másikról, mert mobilon az egyik, gépen a másikba van bejelentkezve, ez utóbbi akkor jött amikor az Est fórumban ideiglenesen gondjaim voltak pár napon keresztül.
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?