Na választ kaptam ma
"Randit még én sem voltam képes felállítani chartokkal, könyvekkel, mint Petit.Ezért netboonon nézem a kereskedést, azon meg 20másodpercenként van frissítés kb :)Peti nekem sokkal jobb volt, de ezzel is elvagyok. Jó lenne, ha lenne egy sablon, mint Petiben.
4blue, könyv/ grafikon, Árinfo, Bux grafikon/érték, kerinfo ablak. És onnan egy gombnyomással menthető beállítás."
A kerinfo ablak ugye. Szerintem is fontos, ezt mondtam alapból ott kell lennie egy beállított munkafelületen. PETImben is ott volt
Válaszoltak:
"Csütörtök van! Felkészültek? Hétfőn kezdődik a játék. Lesz egy elérhetősége (játékoldal), ahol minden fontos információ feltöltésre kerül. A felületek gyártásával ne bízzanak meg egyetemistákat és pénzt se ajánljanak másoknak az elvégzett munkáért, amit a játékhoz kell teljesíteni! Mától elkezdődik a "Mire jó?" kérdéssor, ami egyben azt is megmondja, mire, miért van szükségünk. MIRE JÓ A "KERINFO" ablak? Arra, hogy innen lehet az összes elérhető terméket, az összes információjával követni, ez a legfontosabb ablak, ami segít, hogy mindent megtaláljunk, terméket+minden termék információt. (Én tennék ilyet az egyik munkaterületre.)"
Ezt írtam én is és szemléltettem korábban ... egy vicc, ha ez vkinek problémát okoz, illetve nem valószínű, hogy tőzsdére "érett" ilyen szűkös erőforrással mozogni...
találtam 1 (súlyos) hibát a mai hírlevélben, szal jöhet az ingyenes realtime 1/4 évre... ;)
"az USA és az CCCR, tehát Amerika és a Szovjetunió"
tudtommal az CCCP (oroszosan) avagy USSR (angolosan) volt...
"DENEVÉR: Csütörtök van! Felkészültek? Hétfőn
kezdődik a játék. Lesz egy elérhetősége (játékoldal), ahol minden fontos
információ feltöltésre kerül. A felületek gyártásával ne bízzanak meg
egyetemistákat és pénzt se ajánljanak másoknak az elvégzett munkáért, amit a
játékhoz kell teljesíteni! Mától elkezdődik a "Mire jó?" kérdéssor,
ami egyben azt is megmondja, mire, miért van szükségünk. MIRE JÓ A
"KERINFO" ablak? Arra, hogy innen lehet az összes elérhető terméket,
az összes információjával követni, ez a legfontosabb ablak, ami segít, hogy
mindent megtaláljunk, terméket+minden termék információt. (Én tennék ilyet az
egyik munkaterületre.)"
Hagyjuk már, ez azt jelenti hogy a kötelező minimum kötés 74500Ft-ról megemelkedik 99500Ft-ra. Vagyis ennél kevesebb összegnél 199Ft a jutalék mindenképp.Ez semmilyen változás, aki ennyit nem bír egyben kötni az ne is tőzsdézzen.
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?