NEm aszonta a Tesó, fizetni akar mindenáron, hanem hogy ha fizetni kell is valamit még mindig ez lesz a legócsóbbj.Aki meg nem akar fizetni az kűggye be azt RAndis f*got !
"kis tőkével rendelkezőket pont az ingyenes számlavezetési díj tartja a randomnál."
ha emelnek,, akkor hova mennek ? a nagyságrenddel drágább versenytársakhoz ? ...pont ezt taglaltam...
sztem ne bátorítsuk őket semmilyen emelésre. mellesleg a keveset kereskedőket, vagy kis tőkével rendelkezőket pont az ingyenes számlavezetési díj tartja a randomnál.
Nálam sem működik a chárt. Jeleztem nekik de csak ennyi válasz jött:
"Javasoljuk, hogy mindenképpen frissítse operációs rendszerét és remélhetőleg a leírt hiba elhárul."
DENEVÉR: szépség és hasznosság együtt érvényesül a
grafikonos megjelenítésekben. Tessék használni! MIRE JÓ A GRAFIKON és a CHART?
Nos ezek ugyanazon elnevezések, de a Randiban a GRAFIKON a napon belüli
árfolyamrajzos kép, a CHART pedig a napon túli, minden fajta technikai
elemzéses segédeszközzel. GRAFIKON bármennyi lehet a Randi felületen, míg CHART
csak egy (erőforrás, gyorsaság miatt). A nyertes pályamunkákban szeretnénk ha
lenne GRAFIKON és CHART is.
Ha esetleg követi valaki a randomból a topikot, jelezném, hogy két napja nem működik a csártrajzolónál a fotó funkció.
Pedig hasznos lenne továbbra is ha meg tudnánk osztani képeket egymással a topikokban ...........
"Ha az ingyenes szàmlavezetésnek vége lesz, az gond lesz. Kezdenek emelkedni a szolgàltatàsok árai is."
Sztem nem lesz gond, a KBC-t leszámítva a versenytársak brutálisan drágák, a megbízási díjak min. 50%-kal magasabbak, a számlavezetési díjak is min. 0.2%-ról indulnak, fokozva az adott összeg és papírmennyiség sávozását, ahol az erste külön "művészi szintre" emelte a rablást... szóval amikor az RC emelni fogja a tételeket, a többiek is biztosan lépnek ...
Randi felületen az árinfó ablakban miért nem jelennek meg a BÉTa és a külföldi piacokon történt kötések?
A szűrőben be van állítva és kötés is volt, csak nem jelenik meg valamiért.
Kbc számlám már nincs, 10 év után megszűnt a közös biznisz.
---------------
A bux hati jutaléka megfelelő,úgy nézem forgalomban erős lesz a június.
Napi szinten nem kevés jutalékot adok,most csak bux hatit kötök.
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?