Aki regisztrált a reggeli hírlevélre, annak hány óra körül szokták kiküldeni az e-mail címére a hírlevelet?
Törölt felhasználó2016. 12. 19. 08:33
Sziasztok!
A következőbe szeretném Randomosok segítését kérni. A stratégiámhoz szükség lenne 5 perces GER-30 elsősorban éles számlás múltbeli adataira (metatraderbe illeszthető csv formátumra) lehetőleg minél régebbi időponttól mostanáig. A metatraderbe jelenleg 2015.11.24-ig tudom visszanézni. Ha esetleg valakinek megvannak ennél régebbről ötperces adatai, és elküldené nekem, nagyon megköszönném:) (metatraderből a Ctrl+S billentyűparanccsal menthető adatokra gondoltam).
Nekem volt egy hasonló "kalandom", igaz az Netboon-ban. Jól jött, hogy volt képernyőfotóm a beadott tranzakcióról, ami ugyanúgy nem teljesült, mint most neked. Olvasd vissza.
Hétfőn hívd fel őket, vagy írj nekik most. Korrektek.
Napközben betettem egy limitáras megbízást ami egész nap látszott a nyitott ajánlatok között, de az ajánlati könyvbe nem került be és nem is kötött amikor odaért a piac.
Működik a mobilbroker valakinek?
Az MT4 az induláskor / idősík váltáskor csak az utolsó X gyertyát tölti le az aktuális charthoz.
Igy ha egy chartot vagy idősíkot nem nézel meg sokáig (nincs nyitva az aktuális profilon), akkor lehetnek lyukak az adatbázisodban. Én már tapasztaltam ilyet, hogy valamilyen idősíkon hiába tudtam visszatekerni sokáig. Több nap vagy akár 1 hét ishiányzott belőle kis tf-en menetközben.
Az eszközök menüben van valamilyen adat letöltési lehetőség, de nekem ezt még nem sikerült működésre bírnom.
Ha tudnál találni valakit, akinek megvan az adata 2005/01/01-ig az MT4-ben, akkor elvileg "GER305.hst" fájlt kell tőle elkérned, és a tiédet egy biztonsági mentés után felülírva nálad is 2015/01/01-ig meglennének az adatok.
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?