Nem emlékszünk rá, mikor láttunk utoljára vételi minősítést Rábára. Most megérkezett.
Makray Péter, az Erste Bank Befektetési Rt. elemzője a konszenzus meghaladó negyedéves eredményt követően 913 Ft-ra emelte a részvény célárfolyamát és ezzel egyidejűleg vételre minősítette fel a részvényt.
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=47669
A chartcentert nagy szeretem, ha elolvasom utána fogalmam sincs mit csináljak ..., :) Elég általános, amit írnak. A legjobban az tetszett amikor megjósolták, hogy kb 4500-ról az OTP le fog menni 3500-re (még írtam is a tippsarokban) azóta járt már 5700-on is.Ez a jóslat a banki külön adó meghírdetése után volt. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy valamelyik jóslatuk bejött, de általában nagyon dodonaiak, ha esik, akkor esni fog, ha emelkedik a papír, akkor emelkedni fog.
A Mol jegyzés jó kezdés volt.Akkor a tanulópénzt még meg sem fizetted! Félre a tréfát, szvsz TDT-hez elengedhetetlen a real,de klasszikus részvényforgalomhoz elmegy a késleltetett adat is.Évek óta jól megvagyok így és sokat segít a chartcenter.hu is.
Hmm, megfontolandó :) Viccen kívül, ez az első évem, eddig nem mentek rosszul a dolgok, de a TDT-től még messze állok. Nem terveztem/tervezem, hogy komolyabban elkezdek tőzsdézni, ezért nekem az évi 2500*12=30.000Ft most még sok. Ha a portfolióm értéke eléri az 5 milliót, akkor valószínűleg nem ezen fogok spórolni. Egyébként egy MOL jegyzésnek indult az egész ...
Kedves Zborde! Elég 1 milával tdt-zned, és pillanatok alatt összejön! :)) (1 M = 5 M tdt = 10 M forg./nap , - és ez csak egy nap + napon belül több pozi...)
Törölt felhasználó2004. 11. 23. 12:06
ok. Akkor rástartolok:))))Nem tudom birja e majd az eladói oldal:))))
ebrokinál is 2500. 75M/félév forgalomnál visszakapod. szerint em 2500 az 2500 még ha esetleg nem is kapod vissza. ha valami komolyat akarsz akkor alap.
Nagyon bosszantó ez a 15 perccel késleltetett infó, én még 675-nek látom. Ebben igazad van matteo, de Lau elég dörzsöltenek tűnik és jól mozog a határokon.
alapozhatja pl arra, hogy a tegnapi szivatós nap végén 670-re felhúzó maradék 7K-ra nem adott rá senki. Ha pedig kiveszik 700-ig, akkor a 725 már jön magától...
Rába: hosszú idő után az első vételi minősítés (Erste)
Ugrás a cikkhezMakray Péter, az Erste Bank Befektetési Rt. elemzője a konszenzus meghaladó negyedéves eredményt követően 913 Ft-ra emelte a részvény célárfolyamát és ezzel egyidejűleg vételre minősítette fel a részvényt.
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=47669