Nem emlékszünk rá, mikor láttunk utoljára vételi minősítést Rábára. Most megérkezett.
Makray Péter, az Erste Bank Befektetési Rt. elemzője a konszenzus meghaladó negyedéves eredményt követően 913 Ft-ra emelte a részvény célárfolyamát és ezzel egyidejűleg vételre minősítette fel a részvényt.
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=47669
A chartcentert nagy szeretem, ha elolvasom utána fogalmam sincs mit csináljak ..., :) Elég általános, amit írnak. A legjobban az tetszett amikor megjósolták, hogy kb 4500-ról az OTP le fog menni 3500-re (még írtam is a tippsarokban) azóta járt már 5700-on is.Ez a jóslat a banki külön adó meghírdetése után volt. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy valamelyik jóslatuk bejött, de általában nagyon dodonaiak, ha esik, akkor esni fog, ha emelkedik a papír, akkor emelkedni fog.
A Mol jegyzés jó kezdés volt.Akkor a tanulópénzt még meg sem fizetted! Félre a tréfát, szvsz TDT-hez elengedhetetlen a real,de klasszikus részvényforgalomhoz elmegy a késleltetett adat is.Évek óta jól megvagyok így és sokat segít a chartcenter.hu is.
Hmm, megfontolandó :) Viccen kívül, ez az első évem, eddig nem mentek rosszul a dolgok, de a TDT-től még messze állok. Nem terveztem/tervezem, hogy komolyabban elkezdek tőzsdézni, ezért nekem az évi 2500*12=30.000Ft most még sok. Ha a portfolióm értéke eléri az 5 milliót, akkor valószínűleg nem ezen fogok spórolni. Egyébként egy MOL jegyzésnek indult az egész ...
Kedves Zborde! Elég 1 milával tdt-zned, és pillanatok alatt összejön! :)) (1 M = 5 M tdt = 10 M forg./nap , - és ez csak egy nap + napon belül több pozi...)
Törölt felhasználó2004. 11. 23. 12:06
ok. Akkor rástartolok:))))Nem tudom birja e majd az eladói oldal:))))
ebrokinál is 2500. 75M/félév forgalomnál visszakapod. szerint em 2500 az 2500 még ha esetleg nem is kapod vissza. ha valami komolyat akarsz akkor alap.
Nagyon bosszantó ez a 15 perccel késleltetett infó, én még 675-nek látom. Ebben igazad van matteo, de Lau elég dörzsöltenek tűnik és jól mozog a határokon.
alapozhatja pl arra, hogy a tegnapi szivatós nap végén 670-re felhúzó maradék 7K-ra nem adott rá senki. Ha pedig kiveszik 700-ig, akkor a 725 már jön magától...
Oké leesett! Elnézést, nem is gondoltam a ma már történelemnek számító repülőgépre. Most szégyellem magamat ... 1 napos be nem írási moratoriumot fogadok ...
A 600-as vevők miért ne realizálnák a 10%-ot?Most legalább nem egy vad felrántást látunk,hanem akkumulációt,amibe ma belefér az egészséges korrekció.Reméljük havonta eljátsza ezt a trendit mindig egy százassal feljebb.(februárban +0-ás üzemi eredményt remélve névérték lenne a minimum)
Üdv mindenkinek! Új vagyok itt, és tetszik a dolog. 6 éve nem tözsdézek mert buktam 2 óra alatt 2 milliót a buxon és elment a kedvem. Szóval beraktam megint egy kis pénzt, már nemtudom ki irta, de meggyöző volt az érvelése a Rábára ezért gyorsan vettem 625-ön, egyenlőre bejött. Köszi a tippet! ( A molon és a grafin bukóban vagyok, de az elmun és a rábán bőven nyerőben) -gleo
bocs, nem feltétlenül mára értettem. Ezek az eladók ott lesznek hétfőn is, vagy kicsit lejjebb jönnek, vagy feljebb másznak, ezt nem lehet előre tudni, ez a rizikó benne lesz a vásárlóknak, ezért elméletben logikus lenne addig begyűjteni, amíg ott vannak. Másrészt, lehet hogy el lehet bizonytalanítani egyeseket, és oadadják 660 körül is, az meg jó lenne gondolom. A biztos szerintem az lenne, ha ami ott van, azt kiveszik, meglátjuk.
A 695 látszott már, a 700 még nem. 680-695-ig szintenként 7-10K, cirka 25 millió forint, nem probléma, azt hiszem. Uzsonnára bekajálja valaki. 700 körül talán lehet belőle mennyiséget kapni, ezért mindenképpen odavárom, ott lehet nagy tankolást csapni, ha ügyesen csinálják.
kb. 60milliós forgalom volt eddig (általában kisebb szokott lenni), ez is szép. Az elmúlt napokat elnézve még 15-16.30 között várható egy nagyobb fellángolás, addig kisebb kötések valszeg 660-645 között.
na azért a részvénypiacnak ne csak a deviza piac tükörképe szerepet szánjuk már :) masszív, megfontolt vétel van a rábában, ez most olyannak tűnik, ami nem fog 15%-os ugrást 3 nap alatt visszaadni. Inkább keveset egyszerre, de azt stabilan. 2-3%-onként naponta. Ennek ellenére a 700-ig való könyvkitépés ott lóg a levegőben. És akkor elszabadulhat a pokol...
Kiváncsi vagyok allergia beszált-e egy kisebb mennyiséggel? És a kocsma két ominózus tagját ne emlegessétek, mert eddig nem hoztak szerncsét! Remélem még a Nabinál vannak!
Az Erste-n kivül melyik brokercégtől,banktól várható még felminősités vagy egyáltalán minősités?Ebben a hónapban történhet még ilyen jellegű hir megjelenése?Az szépen megdobná az árat.:-)
Rába: hosszú idő után az első vételi minősítés (Erste)
Ugrás a cikkhezMakray Péter, az Erste Bank Befektetési Rt. elemzője a konszenzus meghaladó negyedéves eredményt követően 913 Ft-ra emelte a részvény célárfolyamát és ezzel egyidejűleg vételre minősítette fel a részvényt.
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=47669