Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
"Ismét pozitív hónapot zárt a Citadella Alap, amely alapvetően az amerikai Russell 2000 indexben felvett határidős eladás eredménye. A nyár folyamán egyre inkább úgy láttam, hogy a feltörekvő országok lassulása komoly gazdasági veszélyforrás lehet a fejlett világ számára is, így a korábban fennálló európai és még megmaradt kis kínai kitettséget lezártam, és short pozíciót vettem fel. Az augusztusi pánik során ennek a pozíciónak a felét lezártam, a másik felét megtartottam, mivel úgy gondolom, hogy akár tartósabb problémákat is okozhat a lassulás. Emellett amerikai 10-éves állampapírokat vett az Alap, illetve eurót adott el, dollár ellenében. Az előbbi szintén a recessziós veszély miatti akár tartósan laza monetáris politikát célozza, az utóbbi oka, hogy a feltörekvő országok számára olyanná vált a dollár, mint Magyarország számára a svájci frank: folyamatos hitel-visszafizetési kényszerben vannak, ami ördögi kört és a dollár további erőteljes felértékelődését is okozhatja. Szeptember-október folyamán erős volatilitásra számítok, de elképzelhető hogy pánik esetén jobb belépési pontok is adódhatnak"link
Az ott dolgozók?
Egyébként meg lehet, hogy lakásnak álcázott B kategóriás irodákban gondolkodnak a maradék területen. (Már csak azért is mert ki akarna 6-700e/m2 áron lakást venni, ami majdnem a böszörményire, meg az önkormányzatra néz? Irodának jobb lenne ez a lokáció, csak lehet, hogy trükközni kell.)
én úgy tudom, h a DAVID Gerincklinika nem egy sürgősségi ellátó, ide magánúton jönnek a kezelésre szorulók, autóval, tömegközlekedéssel, a kezelés nem jár zajjal, azaz kb olyan, mint egy forgalmas könyvelőiroda. engem pl ez nem zavarna.
Hoppácska.
Micsoda infókat tudsz megint előásni:)
Sajnos harmadoltam a pozim, a jegyzést meg elbénáztam. Szal most azon gondolkodhatom megint, részvény vagy kötvény?
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)