Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Egyéb kitettségeim miatt azt mondanám inkább ne legyen. De szerintem be fog jönni.
Viszont mivel a kamat továbbra is mindenhol 0, így legalább újra indulhat az emelkedő trend, valahová rakni kell a pénzt.
Jó tipp volt, fel vagy véve:)
Érdekes BVPS lesz az biztos, én mindenesetre kb a felére csökkentettem a kitettségemet.(500db-ot szenvedtem el majd 2 hónap alatt) Ha vissza kéne venni, jegyzek, hátha addig kijön az augusztusi eredmény. Gondolom jelen helyzetben túljegyzés nem lesz.
Akkor, a DAX 9800 meg is volt.
Kérdés merre tovább?
Kíváncsi vagyok, hogy a Plotinus is shortolta-e a DAX-ot, sztem nem, így a BVPS-re vonatkozóan további lassú lecsorgásra számítok.
Én a BVPS-ről írtam, nem az árfolyamról. A ZS. V. által leírtak alapján nagyjából lehet sejteni, hogy milyen nagyobb pozikban áll a cég, ez alapján gondolom így. Persze simán tévedhetek, ez csak a egy vélemény.
Köszönöm az észrevételt! :) Végiggondolom, hogy a jövőben írjak beszállási pontokat. Egyelőre úgy szoktam meghatározni magamnak, hogy megvan az ár, ami alatt érdekes számomra egy részvénybe történő befektetés, és akkor kezdek el vásárolni, és ez akár lehet sávosan is.
A Plotinus a folyamatos sajátrészvény értékesítések miatt véleményem szerint reális áron forog, így érdemes lehet beszállni. Mivel a menedzsment folyamatosan figyelemmel kíséri a részvényárfolyam alakulását, így nem tartom valószínűnek, hogy jelentősebb diszkonttal lehessen belőle vásárolni.
látom a kommentelés le van tiltva a blogba, így itt jelzek egy hiányosságot. a beszállási pontot is beleírhattad volna, hogy viszonyítani lehessen mihez mérten írod, azt amit írsz... nem csak erre a cikkre értem, hanem a többire is... :)
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)