Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
A www.plotinus.hu honlapon a Hírek és Közzételek között a 2015-07-28 dátumú bejegyzésnél (Igazgatótanács hirdetmény zártkörű alaptőke-emelésről) most egy jegyzesi_iv_2 nevű dokumentum jelenik meg, benne a 2. pont szövegében "Társaság azon részvényesei, akik 2015. július
24-én szerepelnek a Társaság részvénykönyvében".
Ha már jövő héten lesz: a jegyzéssel kapcsolatban lenne két kérdésem (nem tudom, hogy van-e aki kompetens ilyenekben)?
A részvénykönyvbe T+2-vel kerülsz be? (Szóval, ha T nap megveszed, akkor lesz "jogi készleted" a papírból, de aznap még nem vagy a részvénykönyvben?)
És amivel nem tudok mit kezdeni: a jegyzési íven az szerepel, hogy "Társaság azon részvényesei, akik 2015. július
28-án szerepelnek a Társaság részvénykönyvébe" míg hirdetményben "a Társaság azon részvényesei, akik 2015. július 24-én szerepelnek a Társaság részvénykönyvében" szerepel? Ilyenkor melyik a tuti? :D
Azt mondja meg valaki, miért ilyen üres a könyv? Nyár elején amikor pörgött, a temetkezési vállalkozó vette? Hosszútávra mindegy, de ha valaki ki akarna szállni pár ezer darabbal, érdelne az eredmény. Mondjuk vevőként sem lenne egyszerű...
Ja és ezt a 30-as könyvkitakarót közmunkára ítélném a házunk előtt.
Azt hiszem igazad van, úgy tűnik időben beállt a short oldalra :)
Remélem tegnap le is zárta..
Nagyon bízom benne, hogy mégsem a lassú lecsorgás időszakban vagyunk. link
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)