Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Ez jó levezetés,abszolút logikus,viszont nem említetted meg BCS-t,mert valószínűleg neki is nagy szerepe lehetett abban,hogy ennyire felverték az árat.Tehát,szerintem nem volt érdeke nagybefektetőt találnia az Estnek,helyette nyerészkedett a kicsiken...,most jöhet az a verzió,hogy a milliárdos nyereség besöprése után 20-30-40Ft-os árfolyamon végre átadja a céget valakinek,de azért erre sem mernék mérget venni,mert úgy tűnik nagyon ragaszkodik a homokozójához.
Szerintem kicsit forróvá vált ezen a fórumon a hangulat, azt gondolom a helyzet tőlem higgadtságot kíván. Én várakozó álláspontot fogok felvenni, aktívan nem fogok kereskedni addig amíg nem fogom látni az irányt! Az aktívaknak sikeres kereskedést kívánok!
Ráadásul ott az Ádámosi-féle Altera sztori, ott sem volt egyértelmű, hogy emelkedni fog (méghozzá nagyon nagy ütemben), mert az égvilágon semmit nem lehetett tudni akkor a cég jövőjéről. Emiatt az átlagember biztosan nem hozná ide a pénzét, mert valami alapot keres arra, hogy biztos helyen látja a pénzét. Nagyjából ugyanez a helyzet a mostani Plotinussal is, mint az Alterában, de itt nagyon kicsi a közkéz, ezért a rövidtávú elmozdulások is sokkal nagyobbak. Ettől függetlenül valószínű, hogy találtak/találnak befektetőt, Ádámosinak a jelek szerint jó kapcsolatai vannak (nemrég felmerült a Wing, de tavaly tőzsdére akart jönni a Westend is, meg még ki tudja mi rejtőzik a kalapban).
Törölt felhasználó2019. 02. 17. 12:21
Előzmény:
törölt hozzászólás
"Ez semmi esés nem volt eddig az EST-ben. 30-40 forint körül már esetleg kívánatos lenne mondjuk.." . Én pontosan erre számítok Estben,mert ott már reális lehet nagykifektető érkezése.Na de nem jobb,ha addig a bennfentesek adják a kicsik helyett? Valamilyen dumával benn kell őket tartani,illetve vásárlásra ösztönözni. . A Plotinussal kapcsolatban: szerintem túl szaladt az ár itt is,és igaz,hogy én ide a Winget várom,de előtte lefogják neki verni az árfolyamot,hogy kedvezőbb feltételek mellett tudjon bejönni.A 11k-s áron történő vásárlás már ennek volt az előjele,de itt legalább lesz valami az Esttel ellentétben.Wallisban vagyok amúgy,más nem érdekel most.
Nem tudom miért uramistenezel:), ha hülyeséget írtam sorry! Nem vagyok jogasz, de mindket Rt igazgatótanácsának uaz az elnöke a cegkivonat szerint, ezert írtam hogy a szerződés mindkét oldalát uaz az ember szignózhatta. Ha hülyeséget írtam szívesen várom a kiigazítást.
uramisten :) azért nem teljesen, mert a cég saját részvényével fizettek nem a prutkay reszvenyeivel vagy adamosieval...
Törölt felhasználó2019. 02. 17. 11:59
Előzmény:
törölt hozzászólás
Estben is ezt mondják már régóta a beültetők,azért esik a papír,hogy kiábrándítsa,elriassza a kicsiket,és a nagybefektető arra vár minél olcsóbban megkaphassa a papírokat. :)) Ez a fordított pszichológia manipulálás,hogy azt sugallom add csak el a papírodat,de te pont ezért nem fogod eladni,én pedig pont ezt szerettem volna elérni. :)
Törölt felhasználó2019. 02. 17. 11:40
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2019. 02. 17. 11:20
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2019. 02. 17. 11:13
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2019. 02. 17. 11:10
Előzmény:
törölt hozzászólás
frankó beszéd! osztalékot Justy-nak! de legalább egy órát:)
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)