Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Ez elvileg magyarázatra szorul: "Ez a cég 2018-ban már nem létezik, viszont ugyanezzel az adószámmal és cégjegyzékszámmal már a VÁR Logisztikai Zrt fut a cégnyilvántartásban." Miként lehet ilyen? Átalakult a cég, de mégse annyira, hogy adószámot kelljen módosítania?
Én már ellőttem az ingyenes lekérést.. Megnézhetné valaki az online tulajdonlapon, hogy kié is a Lejtő u.17.a ingatlan Mert ha a Váré, az az 1000 nm, akkor az értéke simán van milliárd ...
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)