Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Szerintem kulturaltan viccelt, nem kell tultolni a dolgot. En örülök, ha szakemberekkel beszélhetek. Es azert mert esetleg ott tevedett nem jelent semmit.
Nem kérdés, hogy igazad van e. Opiban en ugyanazt vegig toltam mint te es a tobbi opis forumos, csak akkor meg nem beszelgettem itt a fórumon. Nem volt vészes a poenod, csak fura volt egy uriembertől.
:))) ja persze, ezzel nincs is baj, én is kerestem a futurral, még 2017ben volt benne pár köröm. Azóta már a nagytulajok is szépen kitáraztak belőle, de még egy palack vizet nem sikerült előállítaniuk. :D
Nezegettem a tavalyi tranzakcioimat es par nap alatt 40%-ot kerestem a futurral ugy, hogy egy pillanatig sem gondoltam, hogy barmit is erne a ceg:). Azota nem foglalkoztam velük, most a Bet-en csak komoly fundas cegben vagyok mint mondjuk pl az Akko-Plotinus.
igen. valóban, viszont a befektetői réteg is tanul a korábbi hibáiból: a konzumot és opust a kifbefektetők pénzéből tőkésítették fel. a leckét jól megtanulták: App harmadolt, Opus felezett, Konzi kb harmadolt! Aki nem érti a leckét, az mehet évismétlésre. Fekete és Jászai a tanárok! :) a kisbüfik max elégségest kaptak, de a legtöbbjüknek az elégtlen osztályzat jár.
Ez sajnos így van. Viszont. Az opusban nagyon pörgött a kereskedés. Itt más a helyzet. 300 darabonként fogja eladni, hogy ne zúzza be az árfolyamot? Valamivel fel kell pörgetni a papírt. Ha most nem ad el, majd fog, de ahhoz sztori is kell. Bár tudom így is úgyis lehet alsó limit pl hétfőn, de ennél akkor is többre számítok, mert ez édes kevés. Most lett egy újabb tulaj egy nagy pakkal.
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)