Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Köszi! Nem tekintettem trollkodásnak, tényleg kiváncsi lennék mit mond a szimatod. Vajon ez lesz az új Altera-Wallis, vagy csak a Wallis múlt hetére fog hajazni?
Igen tudom, csak ahogy a wallisban is, meg sok helyen, mindig a veszélyérzet kerülgeti az embert, ha valaki jóval a piaci ár alatt kap sok-sok papírt.... ilyenkor mindig azt érzem, hogy át akarnak b...ni...
Eddig is csodálkoztam, mi volt a célja a 30-40eFt felspekázásnak, vártam az okát. Most meg is van. Hát nem szívmelengető érzés kapni 11eFt-ért olyan papírt, ami 30eFt-ért forog a piacon? Ilyen biznic engem is érdekelne. :)
Rendkívüli tájékoztatás saját részvény tranzakcióról
Az AKKO Invest Nyrt. (1124 Budapest, Lejtő út 17/A.) a tőkepiacról szóló 2001. évi CXX.
törvény 55-56. §-ai alapján és a 28/2008. (VIII.15.) PM rendeletben előírt közzétételi
kötelezettségének eleget téve az alábbi tájékoztatást adja.
Az AKKO Invest Nyrt. ezúton értesíti tisztelt részvényeseit, hogy a mai napon megtartott IT
ülés alkalmával a Társaság igazgatótanácsa 3/2019.(II.15.) számú határozata értelmében
döntött a VÁR-Logisztika Zártkörűen Működő Részvénytársaságban, mint ingatlannal
rendelkező részvénytársaságban való minősített befolyásszerzésről.
A befolyásszerzésre 2019. február 15. napján került sor. Az AKKO Invest Nyrt. a vételárat saját
részvényekkel fizette meg, így az OTC tranzakció során 19.105 db, ISIN: HU0000097530
azonosítójú törzsrészvény került átadásra, 11.515,- Ft/db átlagáron.
Fentiek következtében az AKKO Invest Nyrt. vonatkozásában a saját törzsrészvények
darabszáma 443.335 db-ra csökkent, amely a jegyzett tőke 85,06 %-ának felel meg.
A Társaság tulajdonában lévő osztalékelsőbbségi részvények (200 db) és szavazatelsőbbségi
részvények száma (26.739 db) változatlan maradt.
Budapest, 2019. február 15.
AKKO Invest Nyrt.
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)