Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Biztos igazad van mint oly sokszor. Két dolgot azért megemlítenék: 1. Itt most egy olyan tulajdonos jelent meg aki tevékenyen részt vett a wallis tőzsdére jövetelében, ahol egy speka üres cégből, azért lett egy olyan cég aminek mérhető fundamentumai vannak. 2: Az időtáv Lehet, hogy az Est-nél igazad volt és full speka az egész és megy vissza nullára. (Én mondjuk azt gondolom nem így lesz de most ez mindegy). De nagyon sokan nagyon sok pénzt kerestek rajta rövid időtávon. Mondjuk én sem bántam meg azt a pár hónaot amíg EST rv-se voltam.
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)