Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Kösz a beszámolót mindenkinek! A név változtatás meglepett egy kicsit, az Alpinvex jobban hangzott volna. Amit akartak az megszavazták. Az új cég gyakorlatilag kész...várjuk a híreket.
Nekem nem enged venni a kbc plotinust, azt írja a megbízást a tőzsde visszavonta... 3 szor próbáltam. Kiprobaltam mást enged venni, eladni. Van ötlet? Füge van esetleg?
Extra jogokat adnak az elsőbbségi rv-k. . Az osztalékelsőbbségivel talán el lehet vinni a nyereség 20%-t. A szavazatelsőbbségi sokszoros szavazati jogot biztosít, legalább 10x-t, de nem vagyok benne biztos, ill vétójoga van, de ebben sem vagyok biztos. . Arról volt szó, hogy ezeket bevonják. De nem feltétlenül rossz ez, mert így vonzóbb lehet a cég ha vki át akarja venni.
Na ennyi legalább, akkor ezek szerint ő bevonatta volna. . Ez nem annyira jó hír. Ha pozitívumot akarunk mindenképp belelátni, akkor az új befektető extra jogokat kap a céghez. Könnyebb lesz jelentkezőt találni (vagy esetleg már meg is van). Jobban örültem volna, ha csak és kizárólag törzs marad.
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)