Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Érdekes ez a Tôzsde. Alig vártam, hogy beleüljek a papírba. Azt ahogy megkaparintottam, jött a mi lesz most, hátha én leszek Mariska nénje. Aztán jött valamiféle megnyugvás...
Csak arra gondoltam, hogy a tulajdonos (fôtulaj) többet vásárolt, most meg egy kicsit kordában akarja tartani az árfolyamot, hogy még se szálljon el most még....
Egyébként miért pont 6000 szerinted? A részvények felvásárlása miatt? Ebből gondolhatná az ember, hogy most is bőven jó vétel. Aki mer az nyer, bár én nem merek itt már venni. Nem tudom, mire megy ki a játék.. tér van felfelé az is igaz!
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)