Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
tehát a Plotinus kft irodaház üzletrésze befektetési jegy lesz, aminek a tulajdonosa a Plotinus részvényesei.
Azaz aki marad bekerül ebbe a zárt alapba amibe Zsiday saját cégével is beszállt. nyilván szar üzlet lesz.
Egy alap a legtisztább sztory letétkezelőnél van a vagyon, naponta számolnak, nincs trükközés, nyilván ezzel biztosítják ki a nagytulajok egymást.
A befektetők az ingatlanok hasznosítását zártkörű befektetési alap formájában tervezik végrehajtani,
ezért várhatóan
közvetlen
tulajdoni részesedésünk
(kft. üzletrész)
befektetési jegyekké fog
„átalakulni” a
következő hat hónap folyamán.
Ez az utóbbi 5 év legfényesebb storyja a beten.
A tőzsde a bizalomról szol es rászolgált
Szerintem az 5700zal senki nem jár rosszul kivéve aki a prémiumot nagyon elmerte.
Vagy megveszik az első 150 k remegő kisbüfit, aztán megvan a többség csinálnak egy ingatlan alapot és abba átviszik az egészet, mint ahogy pár hete még erről volt szó!!!
Aztán ellenőrzött kertek között megy tovább az egész. A menedzsment teszi a dolgát az alap meg szépen gyarapszik.
Nyilvános adatok alapján lehet kalkulálni , ha 90%-ra felviszik a Váci út kihasználtságát akkor egy pénzgyár lesz. Lehet, hogy tudják, hogy menni fog. link
Mindenki őrizze meg a hidegvérét. Az lesz, hogy beállnak 150k-val 5700-ra. Aztán ha esetleg megkapják az összeset, akkor nem pánikba esni.
Ha van még eladó akkor pár nap alatt szépen lezárnak egy-két pozit és megint beállnak 5700-on. Szóval aki el akar adni nyugodtan ácsorogjon 5700-on. Hamarosan elhordják.
Előfordulhat hogy közben leesik a Matáv/OTP/akármi. És akkor az járt jól, aki csak később tudta eladni-- olcsóbban vehet mást belőle.
Együttérzésem mindenkinek, aki ebből akart nyugíjba menni. Most kénytelenek leszünk újra gondolkodni kicsit...
Nagyon el vagytok itt kényeztetve
Vannak mas cegek ahol meg azt sem lehet tudni mi a tevékenység 0 arbevétel, stb
Azt tudtátok hogy ez lényegében egy öné man show
Szerintem az a váci ut tutti lehet, nem veletlen azt a vonalat hajtják
Gondolj bele, hogy mekkora kockázatot vállaltam!
És a többiek is: még most sem tudunk szinte semmi részletet a befektetésekről.
Váci út? Meg van még a GSPARK?
Hasonloan bagyok vele en is. Januar 19-en vettem a pakkom jelentos részét, 5150-en. Az elado a Plotinus volt. Ha a decemberi bvps-t nezem, akkor 21, ha a januarit akkor 12% premiumot adtam a cegnek. Van reszvenyem 3600-rol is meg 5861-rol is. Ket ev gyujtogeyese utan nyaron lett meg az a mennyiseg amit terveztem. Most kezdett volna vegre termore fordulni. Nekem a mai lepes csalodas, de kivarok, nem adok el.
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)