Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Hasonlóra gondolok én is, és igen csak az irány legyen jó, a mérték "majdnem" mindegy.
Egyébként véleményem szerit a Plotinust nem lehet felvásárolni, mivel a cég értékét ZSV tudása adja.
Az irodaház, a klinika, meg a Hostel nyilván felvásárolható, de akkor fogják és eladják az adott leányt akár cégestül, vagy a benne lévő ingatlant nagy haszonnal és minden megy tovább.
Erről jut eszembe nem lehet, hogy a valamelyik ingatlanunkra vetett szemet vki és adott irgalmatlan jó ajánlatot?
Lásd Törpe utca esete?
A nagy mértékhez még annyit,hogy a hír első hallatára,akár a 10-15%-os elmozdulást is valószínűsíthetőnek tarthatta Viktor,ezért a hétvégi szünet,hogy az információ megemésztésre kerülhessen.
Hogy mivel kapcsolatban született döntés azt nem tudom,de jelen pillanatban különössebben nem is érdekel.Én már bőven megelégszem,ha irányában jól tippelek a döntéssel kapcsolatosan.
Igen, ezért vagyok én is optimista.
Még egy összeesküvéses történet: valami üzlete akartak megkötni, de kiszivárgott, ezért valaki elkezdet venni. Mire a Plotinus felfüggesztette, hogy ne éljenek vissza az információval.
És még Trump-ot meg Sorost ne is vettem bele:)
Nem hinném, hogy a Viktor el akarná adni a céget. Bár biztosan létezik olyan ár, amin mégis megtenné. :) Aztán létrehozna magának más néven egy hasonlót. :))
A 7000-es ajánlati ár nekem bejön. Persze csak ha később tényleg lesz helyette hasonló cég, mit ugyanúgy bevezetnek a BÉT-re.
De aminek igazán örülnék, az az lenne, ha nagyobb lenne a forgalma. Vagy ha legalább lennének hozzá árjegyzők. Utóbbi viszont az átkötést bonyolítaná...
Mindenesetre szerintem valószínű, hogy az igaz hír sokkal kevésbé lesz érdekes, mint amikről itt spekulálunk.
De ne legyen igazam! :)
PISA teszt szerint értelmezve a szöveget,egy komoly,nagy horderejű döntés született,ami a cég értékét,a részvény árfolyamát,akár nagy mértékben is befolyásolhatja.A papír,elmúlt napokban látott mozgása alapján,véleményem szerint pozitív bejelentés várható.
"Még néhány variáció:
-nem történt semmi különös, csak meg akarták akadályozni, hogy megint indokolatlanul elszálljon az árfolyam, az évvégi BVPS ismerete nélkül. (eladással információközlés előtt hagyományosan nem élnek)
- az új ingatlan ügyletről bármikor jöhetnek részletek (egyszeri költség?, hasznosítás)
- átpakolások lehetnek a Plotinus alapba, ami időigénnyel, árfolyamugrással járhat, amit meg kell magyarázni."
Bárkinek igaza lehet itt. Nem látok abban semmi kivetnivalót, ha spekulálunk a felfüggesztéssel kapcsolatban. Sőt, a sok verzió közül majd nyertest hirdethetünk:)
A fél ország most kapott év végi bónuszt. Az eladásnak egészen közönséges okai szoktak lenni: ingatlanvásárlás, felújítás, gyerek egyetemi féléve, temetés, stb.
Valóban, a Plotinus alap esetében én sem emlékszem ilyenre.
De nem csak pont ez hiányzik a Concorde-os alapok közül BAMOSZ-on, hanem még legalább a Concorde Forte HUF-é is.
Persze ettől még nekem is gyanús. :)
Szerintem felesleges találgatni, inkább várjuk meg a közleményt.
Ha mégis találgatni kéne, szerintem akkor enyhén (esetleg netán durván :) pozitív hír jön majd.
A tegnapi forgalom valóban átlagon felüli, de egyáltalán nem kiugró.
Az átlagos forgalom indulás óta tegnapig 1 539 darab volt, minden idők legnagyobb forgalma pedig 145 691 darab.
(Adatok innen: link
)
Lehet hogy miattam van. Tegnap irtam, hogy gratula a 45% pluszhoz amibol mi 80%-ot kapunk, es igy jon ki a 36%.
Aztan a homlokukra csaptak, hogy vazze, elfelejtettuk levonni a 20%-ot :faceplam:
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)