Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Csak arra hogy tobb ponton volt köze Enefihez.
Kgy javaslatait leszavaztak de mégiscsak az lett az irány,srv vételek, román kivonulás
Nyáron a repo ügylet velük ami mint kiderult a gyergyói deal része lett volna ha megegyeztek volna ott.
Újabban dolgozói rv-Ben utaznak, gyergyóval azóta sem tudtak lezárni a Dealt. A végjátékhoz vagy reorganizaciojukhoz megint el tudok képzelni valamilyen egyiputtmukodest
Pl. a Concorde Forte HUF alapnak sincs még meg a 2017.01.03-i árfolyama BAMOSZ-on, szóval nem csak a Plotinus alapé hiányzik.
Ez szinte biztosan nem jelent semmit. :)
Korábban is történt már hasonló késés számtalan alapnál...
Szerintem sem egyetlen dolog okozta a tegnapi nagy forgalmat, én is vettem egy nagyobb pakkot tegnap, de nem azért mert tudtam valamit, hanem mert tegnap tettem a számlára pénzt.
Mindenesetre benn maradt a könyvben még egy nagyobb pakkom vételre, amit kivenni se lehet...
17 millios forgalom az egyaltalan nem extrem.
Az kb 3000 darab.
Voltak idok, amikor a Plotinus 2000-2500 db-os srv pakkokat rakott be a konyvbe, neha naponta tobbet is.
Itt az archivum: link
Inkabb csak hozzaszoktunk 2016 alacsonyabb forgalmahoz, de a tegnapi darabszam 2015-ben nem lett volna feltuno.
A masik dolog meg, hogy januar van es vannak akik most toltik fel a TBSZ-uket reszvennyel.
Pedig összefüggés kell, hogy legyen, mert 17 millióért kisbefektető nem szokott adni/venni, meg nem is lenne akkora jelentősége, hogy hétfőig felfüggesszék.
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)