Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Jogos. Akkor ha holnap megy valaki, feltehetné a kérdést, hogy belátható időn belül lesz-e olyan tőkeemelés, ahol a régi tulajok is jegyezhetnek (jó áron:))
Igazad van, a 2015.04.17-én tartott közgyűlés meghívóján még 50% szerepelt, ami nagyjából teljesíthetetlen volt.
Viszont a megismételt közgyűlésen is csak 13,85% volt jelen.
Nyilván ha akarják, most pár telefon, és könnyen érvényessé tehetik az elsőt.
Azóta megváltozott az alapszabály. Már csak legkevesebb 25% szükséges, hogy határozatképes legyen az első közgyűlés. Szóval akit érdekel a dolog szerintem holnap menjen; mert nem kerül a megismételtre.
Tavaly a 2. alkalom lett csak sikeres, idén is sanszos, hogy így lesz.
Az olajos történések az orosz pozíción keresztül negatív hatásúak, hacsak nem ellentételezi valami más.
Szóval te mint nagy befektető vettél OTP-t 4000 alatt és még mindig tartod? Akkor nem értem miért aggódsz a plotinus miatt ha ekkora hozamra vagy képes.
Vannak olyan kis szar kínai cégek amiknek az értéke az elmúlt egy évben megtízszereződött, jó hogy nem azzal példálózol...
Előző commentedre reagálva pedig, biztos lehetsz benne hogy ZsidayV több befektetéssel kapcsolatos könyvet olvasott mint te:)
De ha megkérhetlek, azért mert elolvastál 3 könyvet ne itt okoskodj, hogy miért nincs osztalék miért nem vett otp-t meg olcsó német részvényeket vegyen... Szerintem ez nem érdekel senkit:) de, ha van olyan fórumozó aki szívesen olvassa a hozzászólásaidat, akkor elnézést kérek
Igazad van. Hozzátenném a közelmúltból, hogy 1,40-ről esésre volt ítélve az eur-usd. Egyértelmű volt hogy a 100 dodó feletti olajár nevetségesen túlárazott. Sőt, akinek volt esze, nem a chf gyengülésére tett tavaly év elején. Ott is látszott hogy mindenki egyirányba áll, az ellenkezője fog történni. A japán jen lejtmenetéről ne is beszéljünk...
Miután elméletben szétkerestem magam, nagyon jó lenne, ha watson végre elárulná honnan lehet 4500-ért kötvényt/részvényt szerezni. Én hülye 117-ért vettem utoljára kötvényt, szeretném kijavítani a hibámat.
Egyetértek.
Egyre kevésbé szeretek ide benézni a hasonló megnyilvánulások miatt, pedig jó pár ember véleményére kíváncsi vagyok errefelé, nomeg tulajdonostársak is vagyunk, vagy mi.
De ez az utólag megmondom, hogy magyar blue chipet kellett volna venni, meg hasonlók..pfff.
Eddig se értettem, mi szösznek vesz valaki Plotinust vagy Citadellát, ha jobban tudja kezelni/forgatni a pénzt mint V.?
Tegye, egészségre, keressen többet, de ne akarja már megmondani egy alap- és vagyonkezelőnek, hogy mit csináljon.
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)