Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Kedves R000,
kérhetek egy linket, ami olyan közzétételre mutat, ami mutatja, hogy decemberben még megvolt? Ez lehet opimus vagy plotinus általi közzététel is.
Fáradozását előre is köszönöm.
Lassan kisöprik a padlást. Fogynak a részvények rendesen. "tőzsdén kívüli adásvétel keretében a
Tündérszikla Zrt. 36 380 db Plotinus törzsrészvényt vásárolt a Hold Alapkezelő Zrt.-től 5 800 Ft/db
árfolyamon"link
Az eladói oldal tök üres. Ameddig épp ki volt fogyva 22 percig az 5800-as eladó, valaki megint játszhatott volna. 400db-al 6400-ig...
Na még egy félig komoly kérdés, mi lesz ha ZS. V. is emigrál? link
Ezek a vélemények amúgy nem hiszem hogy segítik a magyarországi boldogulást, mégha igazak is. Ezzel kapcsolatban nagy durranás lenne, ha a következő reál befektetés nem is Magyarországon történne meg:)
"most látom, hogy 5800-at sem sajnált ma vki érte."
Miert is sajnaltam volna.
2014 november ota csipegetem. Ha megjon a fizu akkor x euroert veszek belole annyiert amennyiert eppen adjak. Majd ha beletoltam osszesen y eurot, akkor abbahagyom a veteleket es raulok 5 evig.
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)