Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Igazad lehet, de én arra is rájöttem, hogy a túlzott diverzifikáció is értelmetlen, mert a portfólió jól teljesítő elemeinek hasznát elviszik a veszteségesek. Pl. Tavaly nekem a Concorde-os alapok jó hozamát elvitték az OTP-s alapok veszteségei.
Úgyhogy idén markánsan átvariáltam. 34% Citadella, 26% Plotinus, amit tovább fogok bővíteni.
Tavaly citadellát vettem, idén áttértem a plotinusra, szóval már egy ideje Viktorra bízom a pénzecskémet. :)
Remélem még tudok venni a pénteken ezen az áron...
Kőbe kellene vésni és felidézni, amikor spekulálunk, hogy Viktor éppen mit csinálhat. "A befektetőknek azt kell tudniuk a Citadella Alapról (és a Plotinus ezen részéről - saját megjegyzés), hogy az olyan, mint egy FEKETE DOBOZ, masszív long vagy short pozíciókat is felvehet, ráadásul ha a fundamentális vagy a technikai kép változik, akkor gyorsan változtatok az alapban lévő eszközök összetételén, így valójában nem tudhatja előre a befektető, hogy milyen piacokon milyen irányban fog állni az alap a következő időszakban."link
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)