Mindenféleképpen fogok szólni!!! Tudod, hogy számítok Rád, és nagyon köszönök mindent, amit értem tettél/teszel/tenni fogsz. Tőled mindig lehet tanulni :-))
Nem, még nincsenek intézve sajnos. Szerda előtt biztosan nem állok csatasorba :-(( De attól még az árfolyamokat figyelem, mert mindennap van mit tanulni.
:)))PP Jaja, de a tiéd azt 816 ig vittem, aztán a visszavettem 806-on és azt a papírt adtam el 800-on, érezve, hogy lejjebb jön, így 751-es beker áram van most. De ez nem a Te papírod sajna!:P
Egy árva dátum nincs a közleményen.A mai napon.... lehet 2001,vagy bármi.Szerintem is csak előrángatták,hogy beverjék az árat.Erre utal a multheti folyamatos leszoritás is,bár nagyon laikus vagyok hozzá.
ha elmegyek a bíróságra és POLGÁRI PERT indítok valaki ellen, az feljogosítva érzeheti magát, hogy közhírré teszi a lakcímemet?
Adatvédelmi Biztos Úr!
milyen ajánlást tehet az ügyben...ha sokan haragszanak majd, akkor i védi meg a peres feleket?
A köztörvényes neve is titok...nemhogy a címe...
KÖZSZEREPLŐ, úgy tekintendő, mint valamely nyílt részvénytársaság választott tisztségviselője, akit a neve és lakcíme azonosít, mint a tanút a szerződésen...
de azt sem kürtölik szét a neten vagy a médiában...
Törölt felhasználó2007. 02. 12. 15:51
ha elmegyek a bíróságra és POLGÁRI PERT indítok valaki ellen, az feljogosítva érzeheti magát, hogy közhírré teszi a lakcímemet?
Adatvédelmi Biztos Úr!
milyen ajánlást tehet az ügyben...ha sokan haragszanak majd, akkor i védi meg a peres feleket?
A köztörvényes neve is titok...nemhogy a címe...
KÖZSZEREPLŐ, úgy tekintendő, mint valamely nyílt részvénytársaság választott tisztségviselője, akit a neve és lakcíme azonosít, mint a tanút a szerződésen...
de azt sem kürtölik szét a neten vagy a médiában...
Törölt felhasználó2007. 02. 12. 14:50
Nem azt mondon ,hogy ne adja el senki ,de én nem fogom eladni a rendkivüli közgyűlés és az éves jelentés tudta nélkül egy ilyen kamu pere.2004 óta kereskedem a Pflaxxal az egyik legkeményebb speki papírnak tartom ,de ha egyszer megindítják akkor menni szokott nem miattunk hanem mert a nagyok így akarják.Majd 1 hét múlva okosabbak leszünk.
Törölt felhasználó2007. 02. 12. 14:39
Szia kublaj!
Egyetértek Veled, én is úgy érzem, hogy ez az egész per csak beetetés, hogy olcsón be tudjanak vásárolni!!
Na majd elválik!
Nem tudom Kublaj. De gondoljunk bele: amcsiban szinte eleg az, hogy oda mesz a fonokodhoz, es azt mondod, hogy vagy leszop, vagy bepereled, mert le akart szopatni. Csak mondogathatjak mi felenk, hogy "hol vagyunk mi az amcsiktol? " Elobb utobb behonsoitjak a dilihazat ide is. Szinte minden evben hallani nehany precedens erteku birosagi dontesrol. Forog a vilag, mert kerek a vilag !!
Na persze, ugyanaz az összeesküvés elmélet mint a fotrexben, mert ott is ráérnek 1 évig paráztatni meg hasonló.
Affenét.
Aztán majd a közgyüli szar lesz és 400-on találjuk a pappert.
ha valaki venni akarna mert jó lesz, nem azzal szarakodna hogy néhány százat ezret 20-30 forinttal olcsóbban vegyen.
Törölt felhasználó2007. 02. 12. 14:37
Ez ennyi volt.Vége.Kivettek még 10 misit a kicsiktől.
Törölt felhasználó2007. 02. 12. 14:34
JP
Komolyan azt hiszed ,hogy ezek az emberek valamit elérnek a perrel szerintem tiszta pénz pocsékolás.
Pannonflax