Örülök, hogy megtaláltam ezt a topicot és nem különben ezt a papírt! A felpattanás végén realizálnom kellett november végén, mert ez a tranzakció hozott egyenesbe. Ugyanakkor visszaszálnék természetesen és várom az erre alkalmas időpontot .-)
A papír számomra továbbra is perspektivikus, remélem beigazolódik sokak várakozása! Továbbá maradjon meg ez a topic normális hangvételű, értelmes közösségnek jövő évben is!
szerintem november végén a High-Tech 15,01 %-nál, a Kaptár - közvetett - 5,01 %-nál jelentett. Tehát legközelebb csak további 110.000 db megvétele után van jelentési kötelezettség.
Ha Móriczék vették volna meg, akkor szerintem jelenteniük kellett volna a Pf közvetett részesedés növekedését. Szóval sztem nem ők voltak.
Az árfolyam emelkedés mindenesetre biztató, nincs igazán sok eladó így felfelé.
Mivel 700ról estünk le lényegi forgalom nélkül, gondolom kb. ugyanakkora forgalommal (mínusz átkötések) megyünk fel 700-ig. Vagy 600-ig. Aztán majd lesz valami. Idén már gondolom semmi. (bár ha lehet játszani a számológéppel, 3 limites nappal 880. Na persze miért lenne, ha évek óta nem volt ilyen.)
Szia! Lehet,hogy akár feljebb is kúszik , de szerintem az árfolyam alakulása nagyban függ a H-T vásárlási aktivitásától.
Számomra nem kérdés, hogy jövőre lesz itt még kapkodás és érdeklődés a papír iránt.
"Az econet.hu bejelentette, hogy a mai napon a bekerülési értékkel - amely megfelel a könyv szerinti értéknek - megegyező vételáron értékesítette a High-Tech Vagyonkezelő , Fejleszt és Szolgáltató Kft.-ben meglévő 23,67 százalékos részesedését. A társaság közlése szerint a tranzakció abba a portfólió-tisztítási törekvésbe illeszkedik, amelynek iránya az, hogy az econet.hu Nyrt. média-fókuszú vagyonkezelési tevékenysége körében túlnyomórészt média-jelleg befektetésekkel rendelkezzen."
Pannonflax