Szerintem sem tud komoly tételt venni 700alatt. Kiváncsian várom hogy tovább csipegeti-e a H-T ahogy valószinű eddig is tette! Egy jó jelentés könnyen adhat további lendületet a papírnak..
Mai forgalom 8543, nem hinném, hogy ennek a nagyon nagy része lenne hosszú távú vétel, monjuk a harmada. Ha 3000 db /nap ütemben veszi a h-t, akkor sokat kell várni az új bejelentésre. Bár kicsivel magasabban sokkal többet kapna, gondolom 700 környékén lenne tétel bőven.
Ja, pedig még 380 nál is ott vártam...:)
Mindegy, az vigasztal, hogy kb annyi lett belőle amennyit akartam... Illetve, hogy én kaptam az leg alját... 406 ..:)
Ha be lettem volna kapcsolva vsz. kísértésbe esek az 411 Ft-os 5000 db-nál... Na de legyünk türelmesek. Ez a papír szereti a 3-as számot. Három hullámban esni, és három hullámban emelkedni... Tekintsük ezt a kezdetnek.:)
Na, még egy 950 darabot belehúztak, csak így tovább, kéne még forgalom, hogy szép legyen. Amúgy az 510 fontos fibonacci szint, és korábbi erős támasz/ellenállás. Ha azt átvitte, onnantól kezdődhet az emelkedés újabb lendülettel.
Ne legyél ilyen pesszimista!
Ez rövid idő alatt tud duplázni akár...
Lényeg, hogy elindult és vettek pár ezret. Tartani kell... Lehet, hogy még vissszaengedik, de a lényeg, hogy szedik össze a papírokat... Tehát készül valami.
Venni és tartani érdes középtávon.
Törölt felhasználó2010. 11. 18. 13:32
Előzmény:
törölt hozzászólás
:)) jók a megérzéseid...
Amúgy technikailag is szép most, kitört a több mint 1 éve tartó alacsony forgalmú lecsorgásból (zászlóból). Csak annyi, hogy még 1 kicsit nagyobb forgalom azért lehetne, hogy szignifikánsabb legyen, meg persze valahol limiten kéne zárni.
Pannonflax