Különben ez a mostani ár nem drága a papírért szvsz...
A négyszáz körül volt az olcsó...
Örülök, hogy ott kaptam pár ezret. Bánom, hogy nem vettem többet...
Bírnám, ha tényleg felrántanák év végére 700-ra...:)
DE miért jó ez a felhúzás?
Nem inkább le szokták kötni a részvényeket évvégén az adó optimalizálás miatt?
2010.11.29-én volt a legutóbbi közzététel, amikor a HT növelte a részesedését és ezzel a Kaptár 5% fölé került.
Akkor volt 353000 db-ja a HT-nak, a következő jelentési szint 446514 db, azaz 93514-et kell vennie és jelentenie kell. Az elmúlt egy hónapban sztem még nem vett annyit, de veszegeti folyamatosan.
Törölt felhasználó2010. 12. 29. 15:03
Előzmény:
törölt hozzászólás
Rendben, de ezzel nem kell most szerintem foglalkozni...
Mert nehéz megjátszani.
Inkább tartani, ha van még...
Mert a lényeg, hogy kitört és nem néz ki rosszul...
Ahogy mondtam ha ma csúcsközelben zár, akkor holnap mehet tovább...
A hétszázat elérheti hamarosan..
Addig fel is kéne mennie szvsz..
Ha azt áttöri akkor meg kánan lesz.
De ezt most nem várom...
Meg is lehet. Szokott ilyet csinálni, két három limites nap, nem idegen a papírtól...
Sanszos, hogy 700-ig felrángatják...
Törölt felhasználó2010. 12. 29. 11:28
Előzmény:
törölt hozzászólás
azért itt hetek óta többen írták, hogy pillanatok alatt 700 lehet a kicsi közkéz és a tartós porszívózás miatt.
Törölt felhasználó2010. 12. 29. 11:24
Előzmény:
törölt hozzászólás
Raadásul a High-tech-nek több, mint 350.000 db-ja van ennél lényegesen alacsonyabb áron, így ha még két napig venné limittel, akkor is 500 körüli beker ára lenne.
Fundás alap: 1000 forintos névérték (esetleges tőkeemelés legkisebb összege), 1100 forint körüli egy részvényre jutó saját tőke, anyacég finanszírozása szinte teljesen saját forrásból, és egy titokzatos 800 milliós közel-keleti befektetés. Lenszövő cég a biztos, ám nehéz alap (régen főtevékenység, most már másodlagos szerep), cél az ingatlanhasznosítás, bár ez most elég nehéz iparág itthon.
Szerintem ma limitközeli zárás, és holap még menni fog...:)
Egyébként is ez még csak a második hullám.... Lesz majd egy harmdik meghúzás is szvsz....
Aki megrántotta az néhány ezresével veszegeti...
Pannonflax