"Magyarország jelentős geotermia potenciállal rendelkezik, melyet egyre nagyobb mértékben hasznosítunk. Hazánk adottságaira tekintettel cél a geotermikus hőenergia fokozottabb és szélesebb hasznosítási célú kiaknázása."
A nemzetközi helyzet egyre fokozódik! Ez egyértelmű. Kicsit aggaszt, hogy kormànyunk hogyan reagàl, ha a nagyhatalmak civakodàsa miatt energia ellàtàsi zavarok lépnek majd fel. Félek attól, hogy eistandolja majd a kormàny az összes energia előàllító, forgalmazó, szolgàltató céget. Természetesen a vészhelyzetre való hivatkozàssal és a lakossàg energiaellàtàsànak biztosítàsa érdekében. Ilyesmitől tartok.
Nekem egy darab sincsen ott. Nem hosszú tàvra vettem, mégis úgy alakult, hogy ezer éve megvan. Nem kellett màsra a pénz, ezért hagytam. Hülye vagyok, de így is nyerek rajta. Semmit nem vennék hosszú tàvra. (Màrmint részvényt.)
Én kb 2010 óta vagyok tulaj, vettem azóta is bőven. Aztán most amikor visszaesett az arfolyam 2 honapja, akkor 1030 körül átpakolgattam tbsz-re, hamár hosszú táv... Viszont csak 3/4 részét sikerült, mert közben felszaladt az árfolyam. Így a maradék pénz ment Baba, PayPal.
PANNERGY