Ők a Kolostormalac strómanjai! A Panny viszont piaci alapon működő független társaság. A csicskákkal nem összemosandók! Jobban kellett volna érvényesíteni az érdekeiket (érdekeinket)!
Csányi is mekkora "balfasz", nem! ? Há' mé' nem hajtja be a hiteleket covid óta az eredeti feltételek szerint. Meg a Hernádi... A "marha", ha miért adta 480ért a benzint, meg most hagyja lenyúlni magát. Miért nem lobbizzák ki?!
...na jo az Audinak mi szabtuk meg...de az meg valoszinüleg olyan jol sikerült, ha a VW köthetne ma is olyat, akkor mar az egesz Kisalföld egy nagy akkumlatorgyar lenne
naluk az arbevetel meg az eredmeny is ~100%ot nött ...mert nagyjabol piaci aron ertekesithetik/ertekesithettek a cuccukat. Ha ez neked uj info - akkor nagyon ki foglak abranditani - de itt nem mi szabjuk meg, hogy mennyiert adhatjuk el a portekankat.
"szerencse", hogy ezzel Magyarorszagon alig szükitettek a lehetösegeket Földrajzi fókusz: A program legalább 75%-át a gazdaságilag
hátrányos helyzetű régiókban kell végrehajtani.
Őszintén kívánom, hogy így legyen! (Persze tudat alatt érzem, hogy ez csak akkor fog megvalósulni, ha én eladom. Mihelyt eladom belengetnek majd valami pletykát aminek árduplázó hatása lesz.)
A 815-ös Matávom kicsit beárnyékolja a Panny hozamát. -:) A Richter viszont célegyenesbe fordulni látszik. Szóval összességében megvan itt a dialektika. Most jut eszembe a Fotex, amivel kapcsolatban a Pannyval rokon érzelmeim vannak. Hiába a tisztes nyereség, nem akartam eddig tartani. Persze ezeket valóban önmagammal kell tisztázni, mert itt mindannyian egymástól eltérő tőkével, különböző idő és hozam várakozással vagyunk.
Helló! Remélem a Panny eladása után sikerült jól átkonvertálni a pénzed valami másba. Többen kiléptek ebből, amikor legutóbb meghúzták. Most újra pangás van, de ennek nem én vagyok az oka. Nem értem miért utálnak itt egyesek amikor leírom, hogy nem vagyok boldog amikor más részvény megindul a Panny pedig megint csak bizonytalankodik.
10 év alatt 260% profit nem is rossz :). Sok sikert hozzá. . Én azért ugráltam ki be is több kevesebb résszel de tervezem hogy 2-3 év múlva is lesz még Panny részvényem.
2013-ban 385-ért, 2014--ben 325-ért vettem. Utáni években többért. Még mind megvan. 1390-ért gondolnám mindet eladni. Remélem márciusig ezt eléri. Úgy vagyok mint Bokorovics. Az új kihívások már nekem nem hiányoznak. Nagy kockázatúak és időt (2-3 év) igényelnek. Ezt már nem várnám meg.
PANNERGY