Lehet az, de 9 milliárdos és 60 százalékban EU finanszírozott. Kit érdekelne hány lyukat kell fúrni, meg mi lesz később, ha a Panny közölné a tőzsdén, hogy elnyert egy ilyen projektet? Azonnal 1500 lenne és sokan elégedetten távoznánk (a topikból is).
Igen, és --- nem kamu--- a Századvég már 2017- Ben figyelmeztetett az általad leírt dolgokra is...!!! Sajnos én is csak nemrég tudtam meg ezt( hogy a Századvég is leírta konkrétan ezeket, de minden értelmes ember tudta előre hogy ez fog történni..., Nekünk tényleg Mohács kell..., vagy ...?!?!
Passz... Talán a szegedi önkormányzat. A világ (egyik) jövőbeli és jelenkori alternatív energiája, ezt a részvényt pedig adják és nem veszik. Érthetetlen...
Egyetértek veled! Eddig reménykedtem sok mindenben, évek teltek, múlnak, vergődünk. Adná a jó Isten, hogy valamelyik oligarcha rátegye a kezét. Felpattanna 500 Ft-tal és jó érzéssel köszönnék el tőle. (Elnézést kérek azoktól akik szakmailag profik és vakon bíznak abban, hogy a cég önmagától is képes lesz a cél árat elérni.)
Közpénzből kell az elmaradt beruházásokat, karbantartásokat fizetni. Ami persze sokkal többe fog kerülni, mintha a közműcég a bevételéből ki tudta volna ezt gazdálkodni, és folyamatosan fenntartani a rendszer minőségét. Ezért nem működik a kommunizmus, így ezért nem életképes Orbán rendszere se. Nincs piaci visszacsatolás, életképtelen a rezsicsökkentés. Most is a jól működő vállalatoktól ellopott pénzzel gondolnák a pazarló rezsicsökkentés rendszerét még fenntartani. Ismerős? És meddig fognak a most még jól működő cégek jól működni, ha azt látják, hogy egy feneketlen kút nyeli el a jól működésük eredményét? A kommunizmus életképtelen rendszer.
Mintha csak én írtam volna. Nem, nem én írtam. De pont erről írok ide már évek óta. Ebbe a csapdába vezette bele az egész országot a Fidesz a "rezsicsőkkentés"-nek nevezett kommunista programmal. És még a csillagászati áron elérhető földgáz mellett is a "fűtsük az utcát, mert olcsó a rezsicsökkentett energia" programot tolja az idióta Orbán. Kádár 2.0
Közben mai referenciahozamok: 3 év: 9,68% 5 év: 9,54% Tudtam én, hogy 12 év kemény munkájával Orbán is képes Gyurcsány szintjét elérni. Nagy meló volt ,de végül sikerült neki.
PANNERGY