Erről is beszéltél. Illetve azt fejtetted ki, hogy szerinted nem egy eladó áll a kb. 25 "mindig szép kerek számot, mindig bedobja, mindig a nagyobb vevőig úgy, hogy még maradjon vevő" mód mögött, hanem sokan, egymástól függetlenül véletlenül pont így járnak el. Én maradok az egy nagy kiszállónál.
Mókás. Átolvastam. Ragaszkodott hozzá, hogy ez egy kommentár nem elemzés. Egyébként szerintem helyes, hogy nem ugrabugrál, ha 48%-al felette volt a korábbi árfolyam, de volt mikor azért tett ilyet. Mindenesetre: Overall, we are satisfied with the production report, which proves the management's
intention to get the maximum out from the existing plants with efficiency improving
measures. We maintain our BUY recommendation with the same target price (HUF 1,204)
as before.
Igen, csak ugye 12 hónapos célárról beszélünk. Az előző 12 hónapos célár megállapítása óta eltelt x hónap + befolyt y összeg a céghez. Ez a kettő önmagában természetes módon emeli a mostantól számított 12 hónapra vonatkozó célárat. De mint lent írtam, néhány szám hiányzik a modell teljes körű frissítéséhez, így megvárja az éves beszámolót.
3-4 hasonló (szép kerek szám, bedobja, nagy vevő pakkig, csak annyit, hogy a vételi még maradjon vevő) eladó még lehet véletlen, 5-6-7??????? Azért egy idő után gyanús kellene legyen. Főleg, hogy kb. 25. tök ugyanilyen ilyen bedobásánál tart az elmúlt 6 napban.
De szerintem ez azért speka volt, mert az elmúlt hetekben úgyanígy röpködtek az 5-10 k-s vételek 760-770 körül. Gondolom azok röpülnek most! Persze tök mindegy minek nevezzük.
PANNERGY