Sziasztok! Tudom sokszor volt már téma az árjegyző, de én nem értek valamit. Hányszor 7000db van nála? Ha kitépik az emelkedésben a 7000 db ot akkor hogy tudja mindíg visszatölteni? Csak úgy - szerintem - ha megjelenik a vevői oldalon, de vett már az árjegyző? Nekem nincs real timos előfizetésem, látta ennek a működését már valaki? Bocs a kérdésért, de ez érdekelne! üdv+hajrá Erzsike
Szerintem nem érhetetlen. Általában ez egy illikvid papír, akkor kell adni az ilyeneket, amikor van vevő. Mondjuk itt jelentős az árjegyző, és van srv-program is. Most már a nagyobb Masterplast befektetőknek is várni kell egy újabb nagyobb forgalmú időszakra, hogy érdemi lefelé mozdulás nélkül el tudják adni.
Sok fundás cég évekig messze volt az elemzők által leírt céláraktól, viszont nekem most úgy tűnik elindult a felülsúlyozása a portfóliókban ezeknek a cégeknek, látván a Masterplast és Alteo rallyt. Várakozásaim szerint a sort a Pannergy fogja zárni. A könyv meg elég szépen ki van száradva, ha az árjegyző 7k-s pakkját figyelmen kívül hagyjuk, akkor szinte nagyítóval kell keresni az eladó pakkokat.
Igen, most, hogy szépen alakul, ahogy a nagy könyvben meg van írva, folyton azon gondolkodom, hogy mi az, amire nem gondolok és el fog újra taknyolni. Azonban most tényleg megvan a funda és a TA is.
Igazából az az érthetetlen, ha valaki ilyenkor adja. Rengeteg haszon lesz rövid idő alatt rajta. Most ez is végig megy azon mint a nagyok az elmúlt időszakban (Mol, OTP)
Igen, én is kb. 13 éve. :) Hamut szórok tehát a fejemre, hiszen jónak tartottam Tiborc uram kiszállását a múltkori felhúzáskor. Nekem minden forintos emelkedés ajándék, hiszen hiába évek óta ezer Ft feletti a célár, sosem kacérkodott vele emlékeim szerint...
PANNERGY