off: ...igenybe vennek ilyen szolgalatot, ha ez tenyleg ilyen könnyen megy :) az alteot valaki vissza tudna enekelni nekem 730 környekere? :D...vennek meg
10/10! Semmi baj a forintozókkal (én is kereskedem egy kis játszóspakkal) sőt a leéneklőkkel sincs. Én attól hányok ha valaki itt egy évig nonstop felénekli, aztán csak azért elkezdi fikázni mert megpróbál egy ilyen kört menni és 20 forinttal lejjebb visszavenni.
Kedves Tibor, örülünk mi a forintozóknak is, mert egyrészről forgalmat generálnak, másrészről már van egy fogalmuk a cég értékéről és úgyis visszajönnek. Itt is lehetnek váratlan bejelentések mint ahogy nem egyszer láthattuk a multban, elkövetkezendőekben is várhatóak, az hogy valaki vállalja a kockázatot hogy egy limites emelkedésből kimarad annak fejében megérdemli azt a pár forint nyereséget, legalábbis szerintem. :)A leéneklés már más téma, ahhoz azért kell egy kis gerinctelenség....
Én tudom, hogy srv volt, de az nem igaz, hogy minden nap vesznek záróban 300 db részvényt. Közleményből kiderült, hogy egyik nap nem volt srv, másik nap meg csak 700db volt.
A piac szerint nem érdemel 800 Ft feletti árfolyamot. A piacot nem érdekli a rekord termelési jelentés. A piacot nem érdekli a rekord árbevétel. A piac szerint hiába a rekord árbevétel, ha a múltbéli történések alapján azt várják, hogy ezek a rekord árbevételt is elzabrálják teljes egészében. A piacot sztori érdekli, itt nincs semmi sztori. A piacot osztalék érdekli, itt nem várható semmiféle osztalék, mert tudják, hogy nekik nem hagynak. A piac szerint ez egy unalmas, érdektelen, szánalmas részvény. ( bagázs) A piac inkább adja ezt a fost. A piacnak mindig igaza van.
PANNERGY