Fair value alatt értékteremtő, mivel a piacon maradó részvényekre eső egységnyi cégérték nő. Ha úgy tetszik nagyobb jövőbeli osztalék esik 1 kinnlevő részvényre.
Vicc ez az egész hét, kezdek kiábrándulni a BÉT-ből, papírok 0 fundával mennek az egekbe, mások fundával együtt se mozdulnak, vagy esnek, kaszinó. Bár szerintem ennek ellenére lesz ez még 800, most már megvárom, kíváncsi leszek a kgy-re meg a termélesi jelentésre.
Huhh ez milyen nap volt. Nem láttam napközben mi történt, de ez azért durva. Nem kis forgalommal esett, valakik ma nagyon adták. Remélem, nem a jelentést tudó bennfentesek közül. Bár nem számítok erős jelentésre 2018-ra, de ez a mai kicsit megijesztett. Vagy az is lehet, valaki nem akart kockáztatni, inkább kilépett jelentés előtt. Lassan a srv program is befejeződik. Az meddig is tart, április közepéig veszik a részvényeket?
Ez a SET tényleg egy kamu cégnek tűnik. Lesz valami bemutatójuk 26-án, amit "Popovics László, a blokklánc technológia egyik úttörője" tart az oldal szerint. A linkedin szerint 2015-ig ez az "úttörő" még SAP tanácsadó volt, majd 2017-ben az OTP valami IT-s vezetője, ahol még azt nyilatkozta, hogy "Legalább 7-10 év kell ahhoz, hogy a kriptovaluták főkönyvi rendszere széles körben elterjedjen" (https://bitport.hu/ma-mar-nem-az-it-cegek-mondjak-meg-mit-kell-vasarolnia-egy-banknak). Most meg már blokklánc úttörő is lett és bemutatózik. Hát... elég lehúzás szaga van. Véleményem szerint lesz ott pofára esés...
Megnéztem mi az a SET, mert korábban nem foglalkoztam vele. Hát a honlapján kb. semmi infó nincs, kb. egy kamú cég, kamú oldala szokott így kinézni, pedig állítólag van valami IT-s cégük is. Egy konkrét dolog van az oldalon: "A SET GROUP elkötelezett a blokklánctechnológia által támogatott szolgáltatások területén …" viszont ez alapján inkább pénzlehúzós cégnek tűnik. Legalábbis eddig a világban a blokklánccal kapcsolatos mutatványok minden esetben a pórnép lehúzásáról szóltak.
PANNERGY