Amúgy a Berenberg vagy ennyire nincs képben a céggel kapcsolatban, vagy határidőre kell kiszórnia, mert ha rásegített volna a híreknél, hogy rallyzzon, akkor most szvsz 200 Ft-al magasabb áron adogathatná...
Bár nem biztos.. de szerintem 950 környékén lenne már a helye, ha nincs Berenberg.
Csak türelem, jó lesz ez!
Én is így vagyok vele, belevettem 840-nél, , és most itt van a fenében. Sőt én mohó is voltam, nem adtam oda 950-nél, aztán itt van már mióta. De ha most adnám el, nagyon fájna látni majd, hogy nem vagyok poziban, és már 1000 fölött van az árfolyam. :)
nincs itt semmi baj, - csak az , hogy én belevettem.
Amibe én beleveszek, az vagy megáll a növekedésben, vagy zuhan mint a kő.
Ha shortolok longoljatok, ha longolok shortoljatok,- az a biztos nyerő!
Tegnap belevettem , mert szimpatikus !
Ez a részvény lesz a kitartásom mércéje !
Eddig nem nagyon jeleskedtem , de a cégnek nem itt kellene tartani az árfolyamban , tehát én töretlenül bízok benne!
ja ezt en sem ertem.
ha hagynanakkifutni egy rallyt, akkor eszrevetlenul elmenne sokkal tobb papir, joval magasabb aron, mint igy ezzel a kinlodassal.
van egy olyan erzesem, hogy nem a papirok eldobasa itt a cel, hanem valami mas.
Ha egy hónapban 20 tőzsdei nappal számolunk, és feltételezzük, hogy naponta átlag 20k-t kiöntöttek, akkor szept 15 óta olyan 400K lehet amit eladhattak, tehát ha minden igaz, fogyogat.
Vagy egyáltalán nem is ők adták utána, és várják az újabb rallynapot! :D
Zárnak egy alapot, biztos ennyi ideje volt, ha jól emlékszek 2006-ban indult, tehát eltelt a három év.
A bankok nem jótékonysági intézmények, hogy mindenképp jót tegyenek az ügyféllel. Amikor majd azok hűledeznek, hogy 3 év után a pénzük felét kapják kézhez, az ügyintézők szenvtelenül kijelenthetik, tudhatták, ez egy kockázatos befektetési terület.
Emellett biztosak lehetünk benne, hogy a bank jól járt ezzel is, csak a befektetők szívtak rendesen.
Érdekes egyébként, "Balkán-Baltikum", minket is ide soroltak. Elgondolkoztató Mo szempontjából.
PANNERGY